Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Дива не сталося: знайшли мертвим хлопчика, який послизнувся і впав у Черемош – тіло віднесло течією на 2 км

Немає слів...

Фото ДСНС України.

Дива не сталося: знайшли мертвим хлопчика, який послизнувся і впав у Черемош – тіло віднесло течією на 2 км

Рятувальники підняли з води тіло хлопчика, що послизнувся та впав у річку, інформує ДСНС України.

12 червня до рятувальників Буковини поступило повідомлення від колег з Франківщини про те, що в селі Тюдів Косівського району Івано-Франківської області, перебуваючи на відпочинку, послизнувся з каміння та впав у річку Черемош хлопчик, після чого дитину понесло вниз за течією.

У селі Тюдів Косівського району Івано-Франківської області, перебуваючи на відпочинку, послизнувся з каміння та впав у річку Черемош хлопчик, після чого дитину понесло вниз за течією.

Для проведення пошуково-рятувальних робіт від ГУ ДСНС України у Чернівецькій області було залучено відділення гірських пошуково-рятувальних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС України у Чернівецькій області в складі 5 осіб, 2 чоловіки особового складу 4 державної пожежно-рятувальної частини міста Вижниця, 1 одиниця техніки та 1 плавзасіб. Рятувальники проводили чергування у вузьких зонах прохідності річки Черемош в межах Чернівецької області та здійснювали пошукові роботи в межах берегової території.

О 07:30 13 червня місцевим населенням було виявлено тіло дитини біля правого берега р. Черемош в с. Тюдів на відстані орієнтовно 2 км від місця події.

Рятувальниками пошуково-рятувального відділення міста Косів та відділення гірських пошуково-рятувальних робіт тіло дитини було піднято на берег та передано працівникам поліції.

Реклама Google

Читайте також: Азербайджан передав Вірменії 15 полонених, одержавши навзамін карти мінних полів.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel