Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
Порошенко про «нульову декларацію» – це «вітання» ЗЕкоманди середньому класу, з якого хочуть зняти ще 5 відсотків  податку

«Це з вас, представники середнього класу, вони збираються зняти 5 відсотків додаткового податку, бо їм потрібно мінімум 20 відсотків відкатів з їхнього «великого крадівництва».

Фото ЄС.

Порошенко про «нульову декларацію» – це «вітання» ЗЕкоманди середньому класу, з якого хочуть зняти ще 5 відсотків податку

Пропозиції щодо запровадження так званої «нульової декларації» від монобільшості Зеленського – це удар по середньому класу в Україні, який самотужки створює робочі місця. Про це заявив під час погоджувальної ради п’ятий Президент, лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко

«Закон про так звану «нульову декларацію» –  це вітання зеленої команди середньому класу. Вони навіть не посоромилися забрати у Булгакова фразу «добровольно, в порядке трудовой дисциплины предлагаем вам отказаться от смотровой», – іронізує Порошенко.

«От вони добровільно намагаються забрати у середнього класу, на їхню думку найбільш заможного серед всіх країн світу, 5 відсотків. В кого? В тих, хто створює робочі місця. Це тоді,  коли Зеленський пообіцяв створити 1 мільйон місць. Забув про це – і сьогодні пропонує суспільству замість мільйона робочих місць мільярд дерев», – наголошує п’ятий Президент.

Це тоді,  коли Зеленський пообіцяв створити 1 мільйон місць. Забув про це – і сьогодні пропонує суспільству замість мільйона робочих місць мільярд дерев.

«Це з вас, представники середнього класу, вони збираються зняти 5 відсотків додаткового податку, бо їм потрібно мінімум 20 відсотків відкатів з їхнього «великого крадівництва», – резюмує лідер «Європейської Солідарності».

Читайте також у нас: Порошенко: маска «державника» із Зеленського спала, щойно зайшла мова про серіали для Росії​.

Джерело: ЄС.
Telegram Channel