Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Мати юнака розповіла, чому її син міг стрибнути з канатної дороги під автобус

Тривають слідчі дії.

Фото «Суспільне».

Мати юнака розповіла, чому її син міг стрибнути з канатної дороги під автобус

За словами жінки, це не була спроба суїциду через ЗНО, бо хлопець вчиться в ліцеї і взагалі не складав тестування

17-річний хлопець, який ввечері 13 червня випав з кабіни на канатній дорозі в Харкові під колеса машини, не збирався накладати на себе руки.

Так вважає матір юнака, Марія, повідомляє «Суспільне».

За її словами, падіння було нещасним випадком, а підліток хотів лише похизуватися перед друзями.

Він у медикаментозному сні, за нього дихає апарат. Виявили переломи, забиття органів, травма голови. Лікарі роблять все, що можна.

«Він зібрав друзів, вони каталися на канатній дорозі. Мабуть, це було якесь хизування перед хлопцями - він хотів стрибнути з найнижчої точки. Він звісився (з кабіни - УНІАН), пішла злива з градом, він злякався, кабіна стрімко почала підійматися. Він хотів забратися назад, але через дощ руки зіслизнули, він упав», - розповіла жінка.

Реклама Google

Матір каже, що син був тверезий, а інформація про спробу самогубства - брехня.

«Жодних сварок з дівчатами. Зараз пишуть про те, що через невдале ЗНО, але тестування він взагалі не складав, він вчиться у ліцеї. Це все неправда. Це справа випадку. Він не блогер, у соцмережі TikTok не зареєстрований. Це було позерство перед друзями - невеликі пустощі, які обернулися трагедією. Він у медикаментозному сні, за нього дихає апарат. Виявили переломи, забиття органів, травма голови. Лікарі роблять все, що можна», - зазначила жінка. 

Читайте також: «Йдіть на майданчик, бо вашу дитину вбивають»: батьки розповіли деталі побиття 14-річної дівчинки на Рівненщині.

Telegram Channel