Курси НБУ $ 39.55 € 42.06
У Львові директори шкіл отримуватимуть тисячу доларів

Більш ніж двократне підвищення зарплат торкнеться в тому числі і сільських шкіл, які цього року увійшли до Львівської ОТГ.

Фото ucmsgroup.

У Львові директори шкіл отримуватимуть тисячу доларів

З вересня зарплати директорів шкіл у місті Лева зростуть із 10-15 до 27 тисяч гривень

 Рішення про доплати з преміювання керівників закладів загальної середньої освіти з міського бюджету 14 червня ухвалив виконавчий комітет Львова.

 Більш ніж двократне підвищення зарплат торкнеться в тому числі і сільських шкіл, які цього року увійшли до Львівської ОТГ. Мер Львова Андрій Садовий заявив, що рішення спрямоване на зміну ставлення до освіти. «Якщо країна хоче мати майбутнє, то найвищий рівень заробітної платні має бути у військових, медиків і освітян. Ми, на жаль, не можемо кардинально вплинути на систему освіти, адже це загальнодержавна політика, але, розуміючи важливість посади керівника, ми хочемо зробити їм заплату не меншою 27 тисяч гривень», – сказав Андрій Садовий.

Якщо країна хоче мати майбутнє, то найвищий рівень заробітної платні має бути у військових, медиків і освітян.

Уточнимо, учителі та директори шкіл отримують базову зарплату за рахунок відповідної субвенції з держбюджету, додаткові кошти для підвищення зарплати директорам шкіл передбачать з міського бюджету Львова, для цього виділили 15 мільйонів гривень.

Читайте також у нас: Доходи волинян знецінились майже на 6% з початку року​.

Джерело: УП.
Telegram Channel