Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
На окупованому Донбасі зафіксували фургон з «вантажем 200». Він в'їжджав з території РФ

На борту спостерігачі бачили тільки водія.

Фото: Цензор.НЕТ.

На окупованому Донбасі зафіксували фургон з «вантажем 200». Він в'їжджав з території РФ

Спостерігачі місії ОБСЄ, які базуються на російських прикордонних пунктах пропуску «Донецьк» і «Гуково», помітили фургон з написом «200» і «Ритуал», який в'їжджав на окуповану територію Донбасу з боку Росії

Про це повідомляє Цензор.НЕТ із посиланням на дані Місії.

«9 червня о 5:54 Спостережна місія на прикордонному пункті «Донецьк» бачила фургон з номерними знаками Російської Федерації, що в'їжджає на прикордонний пункт з боку РФ. На лобовому склі фургона була вивіска «200», а на бічній стороні – напис «Ритуал» (російською мовою)», - йдеться в повідомленні.

На борту спостерігачі бачили тільки водія.

На борту спостерігачі бачили тільки водія. Після проходження прикордонного контролю машина виїхала на окуповану частину України.

Термінологія «вантаж 200» і «вантаж 300» застосовується як спеціальні позначки для повідомлень про доставку в певний населений пункт тіл убитих людей, або загиблих на території локалізованого військового конфлікту, або ж військової частини під час служби в армії.

Читайте також: Всі, хто хотіли, поїхали? Історія Олени та її доньки, які покинули окупований Донбас, але потім вирішили повернутися

Telegram Channel