Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Артем Франков назвав винних у поразці від Нідерландів

Мені просто хочеться, щоб хтось із тренерів чітко пояснив, навіщо цього гравця випустили зліва.

Фото Getty Images/Global Images Ukraine.

Артем Франков назвав винних у поразці від Нідерландів

Головний редактор журналу «Футбол» Артем Франков розповів російському виданню, чому збірна України програла Нідерландам (2:3)

- Які питання у вас виникли щодо гри збірної України?

- Вважаю, що нас дуже сильно підкосила травма Зубкова. Він останнім часом став важливим гравцем для збірної. Мені подобається його універсалізм і бійцівські якості. І раптом чомусь тренерський штаб випускає замість Зубкова Марлоса.

Хлопці, ми ж самі своїми руками викопали собі яму!

- Помилка?

- Так він же ніколи не працював у відборі! Звик займатися чисто конструктивом. І що ми отримали? Зубков грав зліва, а Марлос там діяти не хоче. Його тягне в центр. І в результаті у нас зліва залишився один Миколенко.

Хлопці, ми ж самі своїми руками викопали собі яму! У нас випав гравець в цій зоні, і ми його ніким не замінили! І Дюмфріс катався з цього флангу як на ковзанах. Миколенка до другого тайму дістали до такої міри, що він почав помилятися.

- Йому добряче перепало від ваших колег...

- Вважаю, не треба робити з нього цапа-відбувайла. Миколенко став заручником рішення по Марлосу. Адже зворотна заміна Марлоса була визнанням власної помилки? Він тайм провів на полі. І за цей час ми отримали два голи...

Мені просто хочеться, щоб хтось із тренерів чітко пояснив, навіщо цього гравця випустили зліва. Загалом не хочеться шукати винних. Цьому складу цілком під силу перемогти Північну Македонію.

Читайте також: Волинський кріль крутіший за Нострадамуса: Франція обіграла Німеччину, як і пообіцяв вухань (Відео)

- Загалом ви вважаєте вчорашню поразку справедливою?

- За кількістю моментів нідерландці нас явно перевершили. Тут картина гнітюча. Але по-вболівальницькому не хочеться погоджуватися з цифрами. Так, мабуть, підсумок справедливий. Хоча все визначили індивідуальні помилки.

Telegram Channel