Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Водійку тролейбуса, яка п'яна у Луцьку в'їхала у паркан, звільнять

Жінці доведеться відшкодувати всі пошкодження рогатого.

Фото Суспільного.

Водійку тролейбуса, яка п'яна у Луцьку в'їхала у паркан, звільнять

Сіла за кермо рогатого нетверезою

У Луцьку водійку тролейбуса, яка ввечері 15 червня в'їхала у паркани приватних будинків на вулиці Володимирській і втекла з місця аварії, звільнять з роботи.

Про це Суспільному повідомив директор ЛПЕ Володимир Пуц.

Де зараз водійка керівник не знає. Каже: перед виїздом на маршрут 41-річну жінку обстежував фельдшер. Запис про обстеження із підписом медика та водійки є в журналі огляду.

За словами Володимира Пуца, збитки з пошкодження тролейбуса та паркану 41-річна жінка відшкодує.

«Доля її буде, напевно, вона вирішена, вона буде звільнена з роботи», – каже керівник підприємства.

Власниця пошкодженого майна, лучанка Марія Головач розповіла: ввечері на дачі був її чоловік, однак моменту аварії не побачив. Про те, що тролейбус в'їхав у їхній паркан – розказали родичі, які приїхали в цей момент.

Після аварії водійка поїхала до електротранспортного підприємства і залишила там тролейбус. 

«Виходимо, тут таке: вона неадекватна була, двічі затарювалася в магазині пивом. Один рейс, другий рейс. Вона як це зробила, на швидкості вдарилася, і відразу звідси чмихнула, людей навіть не взяла», –  розповіла лучанка.

Марія Головач сумнівається, що винуватиця аварії відшкодує їй збитки за зруйнований паркан.

Після ДТП водійка поїхала до електротранспортного підприємства і залишила там тролейбус. Через деякий час повернулася на місце аварії. У цей час там працювали поліцейські, повідомила речниця патрульних Валентина Мельник.

З її слів, огляд на стан алкогольного сп'яніння на місці події водійка не проходила. Пізніше в медичному закладі лікарі зафіксували результат огляду – 1,01 проміле, що в 5 разів перевищує допустиму норму. Їй загрожує штраф у розмірі 17 тисяч гривень, – розповіла речниця патрульної поліції Валентина Мельник.

У тролейбуса – пошкоджена фара. За кілька днів його полагодять і знову випустять на маршрут. Зв'язатися з водійкою, яка пошкодила огорожу,  журналістам не вдалося.

Читайте також: На Горохівщині хлопцю «з неба» впав невідомий предмет

 

 

Джерело: Суспільне. Волинь.
Telegram Channel