Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
На Волині дві сотні поліцейських оточили закинуту спортивно-оздоровчу базу

Фото vl.npu.gov.ua.

На Волині дві сотні поліцейських оточили закинуту спортивно-оздоровчу базу

На території області тривала поліцейська операція

15 червня на території області тривала поліцейська операція. До її проведення був задіяний весь особовий склад поліції Волині. За легендою, на службу 102 надійшло повідомлення про напад на заявника: невідомі особи вистрілили в нього і забрали гроші. Також на місці події виявлено предмет, ззовні схожий на гранату, інформує ГУ НПУ у Волинській області.

Подія трапилась у Луцьку, по вулиці Єршова. В області відразу ввели поліцейську операцію, до якої були задіяні всі підрозділи поліції. 

Поліцейська операція тривала понад 6 годин та успішно завершилася близько 22-ї години затриманням умовних зловмисників у с. Дачне поблизу Луцька.

Поліцейські оглянули місце вчинення злочину, провели необхідні оперативно-розшукові заходи для встановлення маршруту пересування умовних зловмисників, орієнтували наряди поліції. Усі районні підрозділи з центрами в Луцьку, Ковелі, Володимирі-Волинському та Камені-Каширському орієнтували на виявлення та затримання злочинців: тут було зібрано особовий склад поліції та сформовано резерв поліцейських.

До навчальних тренувань залучили всі підрозділи поліції, які несли службу в режимі реального часу та були готові виконувати поставлені завдання.

Реклама Google
 

Зокрема, коли на флешці, нібито покинутій нападниками на місці злочину, кіберполіцейські виявили зображення залізничного вокзалу та одного з торгових центрів, було прийнято рішення перевірити ці приміщення на предмет вибухотехнічних предметів. Людей на цей час евакуювали, поліцейські охороняли публічну безпеку на місці, однак перевірка тривала недовго: підозрілих предметів не виявили.

Загалом поліцейська операція тривала понад 6 годин та успішно завершилася близько 22-ї години затриманням умовних зловмисників у с. Дачне поблизу Луцька. Туди були направлені більше двох сотень співробітників поліції, які в лічені хвилини оточили територію закинутої спортивно-оздоровчої бази. Для затримання було задіяно управління КОРД Волинської та Рівненської областей.

 
Telegram Channel