Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
Сім'я з дітьми влаштувала скандал в автобусі та «дружно вийшла» у вікно (Відео 18+)

Отакої!

Скріншот з відео.

Сім'я з дітьми влаштувала скандал в автобусі та «дружно вийшла» у вікно (Відео 18+)

П'яна компанія розбила вікно і через нього разом з дітьми спішно покинула транспортний засіб до приїзду поліції

У Сормовському районі Нижнього Новгорода п'яні пасажири автобуса влаштували розбірки з водієм і кондуктором, а потім розбили вікно і «вийшли» через нього.

Пасажири не проявили терпіння, вибили вікно і дружно вийшли всією сім'єю через вікно.

У прес-службі ГУ МВС в регіоні розповіли, що люди у стані алкогольного сп'яніння ображали водія і кондуктора, а коли ті викликали поліцію і запропонували її дочекатися, порушники вирішили не чекати, пише РБК.

«Пасажири не проявили терпіння, вибили вікно і дружно вийшли всією сім'єю через вікно», - зазначили правоохоронці.

Ni Mash опублікував відео події. За даними Telegram-каналу, екстремальна поїздка трапилася на маршруті № 90. На одній із зупинок у салон зайшли нетверезі люди з дитиною, а потім водій відмовився їхати далі, поки вони не вийдуть.

Читайте такожПетербуржець перерізав горло дружині заради «зйомок фільму«Повідомлялося також, що перед тим як вийти один із буйних пасажирів розпилив перцевий балончик і розбив вікно. Однак згодом перевізник розповів, що перцівки не було - зате були нецензурні образи на адресу кондуктора. У поліції також підтвердили, що перцевий балончик ніхто не застосовував.

Судячи з відео через вікно «вийшли» щонайменше семеро людей, серед яких маленька дитина і дівчинка-підліток. Одна із жінок, намагаючись вилізти, впала на асфальт - їй допоміг піднятися чоловік з її компанії.

Зараз правоохоронці проводять перевірку, встановлюють обставини інциденту та особи учасників.

Обережно! На відео присутня ненормативна лексика

Запис дивіться тут.

Telegram Channel