Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Кому це потрібно? У Підгайцівській громаді невідомі нищать техніку комунального підприємства

КП сьогодні найпотужніше на Волині серед сільських громад.

Фото із сайту Підгайцівської громади.

Кому це потрібно? У Підгайцівській громаді невідомі нищать техніку комунального підприємства

В ніч з 29 на 30 травня не встановленими особами на території комунального підприємства було пошкоджено два транспортних засоби, а саме: вантажний автомобіль MERSEDES розбито лобове скло та в тракторі МТЗ - 80 розбито заднє скло та пошкоджено (порізано) шину вантажного автомобіля

КП подано заяву про скоєння кримінального правопорушення в органи поліції. Працівниками поліції інформація внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

На тижні також в баки 3 одиниць техніки невідомими особами було залито воду з метою знищити паливну апаратуру.  Вчасно виявлення дало можливість уникнути дороговартісного ремонту у сумі понад 5 тис. євро. Це паралізувало роботу техніки та відповідно можливість КП вчасно та на належному рівні виконувати свою роботу, інформують у Підгайцівській громаді.

КП сьогодні найпотужніше на Волині серед сільських громад.

Нещодавно під час «Дня відкритих дверей» у КП Підгайцівської сільської ради могли спостерігати їхню виставку техніки. Технічний парк оновлений новими технічними засобами. Сьогодні у комунальному підприємстві є унікальний автопідйомник, потужні сміттєвози, вантажні автомобілі, техніка, на яку встановлено розкидач солі та піску для посипання доріг. Є техніка для транспортування вантажів, чищення снігу,  підмітання доріг та багатофункціональні трактори, навантажувачі. КП сьогодні найпотужніше на Волині серед сільських громад.

«Кому це потрібно?? Висновки кожен зробить сам. Можливо, хтось володіє інформацією щодо даних кримінальних правопорушень! Просимо Вас звернутися до поліцейського офіцера громади Толстихіна Миколи Леонідовича +380663308009 або 102. Також телефонуйте до КП за телефоном  0994864034. Нам необхідно спільними зусиллями виявити та притягнути до відповідальності зловмисників, які нищать майно нашої громади, - звертаються за допомогою до жителів громади.

Читайте також: Волинська громада уклала угоду про співпрацю з університетом 

Telegram Channel