Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У Луцьку пройшов майстер-клас «Світ кольорових фантазій»

Фото lutskrada.gov.ua.

У Луцьку пройшов майстер-клас «Світ кольорових фантазій»

Він відбувся у рамках роботи «Інтеграційних студій розвитку для дітей та молоді з інвалідністю»

Учора у межах роботи «Інтеграційних студій розвитку для дітей та молоді з інвалідністю», на майстер-класі організованому управлінням соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді дітей навчали техніки малювання на воді, інформує Луцька міська рада.

Ебру - мистецтво, яке прийшло до нас зі Сходу. Його особливість в тому, що полотном для малювання служить вода. За допомогою фарб на неї наносять мазки, які розтікаються і утворюють візерунки. Потім до водної поверхні прикладають аркуш паперу і трапляється маленьке диво - малюнок переноситься на нього, а вода в ємності стає абсолютно чистою.

Під час майстер-класу учасники навчились усім тонкощам створення картин на воді.

Під час майстер-класу учасники навчились усім тонкощам створення картин на воді. Кожного разу, малюючи нову картинку, вони захоплювались не тільки чаруючими зображеннями, а й магічним моментом, коли малюнок відобразиться на папері. Ебру схоже на світ фантазій, який втілюється в реальність.

Для дітей ця техніка особливо корисна, так як вона допомагає розвивати уяву, моторику, дисциплінує, виховує терплячість та посидючість. Крім того, ебру - це ще й справжня арт-терапія.

Реклама Google

Telegram Channel