Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
28-річний чоловік їв тіло матері і годував останками собаку: йому винесли вирок (Фото)

Канібала засудили.

Фото Pixabay.

28-річний чоловік їв тіло матері і годував останками собаку: йому винесли вирок (Фото)

Альберто Санчес Гомес розкаявся в убивстві, але присяжні залишилися невблаганними

Іспанський суд засудив чоловіка майже до 15,5 року позбавлення волі за вбивство і поїдання останків своєї матері два роки тому.

Про це повідомляє Daily Mail, передає segodnya.ua.

Після сварки з матір'ю він її задушив, розчленував і два тижні їв частини її тіла сам і годував ними собаку.

28-річного Альберто Санчеса Гомеса заарештували в лютому 2019 року, після того, як навколо будинку його матері на сході Мадрида виявили виявили частини тіла жінки. Деякі з них були упаковані в пластикові контейнери.

Виявилося, що поліцію викликав приятель Марії Соледад Гомес, який занепокоївся тим, що вона давно не відповідала на його дзвінки. Виявилося, що саме їй і належали частини тіла.

Поліції, яка прибула до його дому, Альберто Гомес заявив, що після сварки з матір'ю він її задушив, після чого розчленував і два тижні їв частини її тіла сам і годував ними собаку.

Підсудний розкаявся і заявив, що під час вбивства і канібалізму відчував «психічний напад» – мовляв, вбити матір йому наказали «голоси сусідів, знайомих і знаменитостей» в голові. Крім того, чоловік стверджує, що не пам'ятає, як різав і їв частини тіла жінки.

Однак на суд присяжних його доводи не вплинули. Вони засудили його до 15 років в'язниці за вбивство і ще п'яти місяців за осквернення трупа.

Крім того, йому доведеться виплатити своєму братові 60 тисяч євро як компенсацію.

 

 

Telegram Channel