Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Нардеп у Верховній Раді зняв... штани (Фото. Відео)

Нардеп вкотре осоромився.

Фото зі сайту: 24 канал.

Нардеп у Верховній Раді зняв... штани (Фото. Відео)

Одіозний представник «ОПЗЖ» Ілля Кива знову втрапив у скандал

Кива сховався біля колони в сесійній залі парламенту. Він приспустив штани, щоб заправити сорочку.

Він заправив сорочку біля жінки, що сиділа поруч.

На те, що неподалік були люди, Кива не зважав. До слова, він заправив сорочку біля жінки, що сиділа поруч.

У мережі опублікували відео інциденту:

Попередні скандали з Кивою

Напередодні Кива у Раді побився з Миколою Тищенком. Суперечка спалахнула через слова Микити Потураєва про розстріл «ОПЗЖ».

Ілля Кива у декларації за 2019 рік вказав, що отримав 1 мільйон 200 тисяч гривень як дохід від жомової ями. Її, мовляв, використовували для відходів з виробництва цукру. Водночас журналісти з'ясували, що це не так.

Одіозний нардеп також розповідав, як його діда в далекому 1945 році у Львові розстріляли місцеві жителі. Чоловік вижив, «але пам'ять про це залишилася».

Наприкінці 2020 Кива натягнув шапку-ушанку з червоною радянською зіркою на чолі. Він  заявив: «Нацисте, арештуй мене! З цією зіркою, мій дід, різав горлянки фашистам!». Так політик на затримання у Львові 19-річного юнака з Києва. 

Читайте такожОбіцянку Зеленського про величезні зарплати вчителям вдасться здійснити меру Львова? (Добірка резонансних новин тижня)

Крім того, раніше у Раді нардепа помітили за дивними діями. Він неодноразово торкався своїх геніталій. До речі, зробив це після того, як телефонував жінці, яка була підписана у його телефоні як «Юля конкурс краси Одеса».

Telegram Channel