Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
На Волині вдруге оголосили тендер на ремонт дороги

Роботи розпочнуться після проведення тендерних процедур в системі PROZZORO та укладення договору з переможцем.

Фото - ілюстративне.

Фото зі сайту Ратнівська селищна рада.

На Волині вдруге оголосили тендер на ремонт дороги

Тендерна процедура, яка була оголошена ДП «Служба місцевих автомобільних доріг у Волинській області» 24.05.2021 року не відбулася.

Як інформує Ратнівська селищна рада, обласна автомобільна дорога загального користування місцевого значення О031277 Ратне – Комарове – Конище - /М-19/, яка на відрізку по вулиці Б.Хмельницького селища Ратне має асфальтобетонне покриття протяжністю близько 2 км та від смт Ратне до с. Комарове білощебеневе покриття, перебуває на балансі державного підприємства «Служба місцевих автомобільних доріг у Волинській області».

 

 

Враховуючи численні звернення від жителів громади щодо незадовільного стану цієї дороги на зазначених відрізках, Виконавчим комітетом Ратнівської селищної ради було направлено лист ДП «Служба місцевих автомобільних доріг у Волинській області» від 14.05.2021 року № 395/01-44 з проханням невідкладно провести поточний дрібний (ямковий) ремонт дорожнього покриття на зазначеному відрізку дороги.

Очікувана вартість становить 3763 тис. грн. Аукціон, за результатами якого буде визначено переможця, має відбутись 26 липня 2021 року.

Від ДП «Служба місцевих автомобільних доріг у Волинській області» отримано відповідь від 26.05.2021 № 602 про те, що автомобільна дорога загального користування місцевого значення О031277 Ратне – Комарове – Конище - /М-19/ буде утримуватись за рахунок коштів, виділених на експлуатаційне утримання автомобільних доріг у Ратнівському районі. Роботи розпочнуться після проведення тендерних процедур в системі PROZZORO та укладення договору з переможцем.
Однак, тендерна процедура, яка була оголошена ДП «Служба місцевих автомобільних доріг у Волинській області» 24.05.2021 року не відбулася.

У зв’язку з цим, 17 червня 2021 року  ДП «Служба місцевих автомобільних доріг у Волинській області» оголошено повторний тендер на послуги з експлуатаційного утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення на території колишнього Ратнівського району. Очікувана вартість становить 3763 тис. грн. Аукціон, за результатами якого буде визначено переможця, має відбутись 26 липня 2021 року.

Читайте такожНа дорозі від Шацька до Любохин кладуть останній шар асфальту

Виконавчий комітет Ратнівської селищної ради буде і надалі тримати на постійному контролі проведення ремонтних робіт та експлуатаційному утриманню автомобільних доріг загального користування як державного, так і місцевого значення на території громади.

Telegram Channel