Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
На Волині оштрафували священника за ДТП

У судовому засіданні чоловік вину у вчиненні правопорушення визнав.

Фото ua-energy.org.

На Волині оштрафували священника за ДТП

Чоловік допустив зіткнення з авто Audi-100, яке рухалось попереду

Суддя Рожищенського районного суду Інна Гармай розглянула матеріали, які надійшли від управління патрульної поліції у Волинській області, про притягнення до адміністративної відповідальності священника села Залісці Копачівської громади за вчинення дорожньо-транспортної природи. Про це йдеться у постанові суду від 14 червня, повідомляє «Район. Рожище».

21 травня о 18:36 чоловік у селі Свидники Луцького району, керуючи автомобілем Renault Kangoo, не дотримався безпечної дистанції, не був уважний, не стежив за дорожньою обстановкою, в результаті чого здійснив зіткнення з авто Audi-100, яке рухалось попереду. 

Суддя постановила визнати водія винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого статтею 124 Адміністративного кодексу, та накласти на нього 850 гривень штрафу.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди транспортні засоби отримали механічні пошкодження.

У судовому засіданні чоловік вину у вчиненні правопорушення визнав. Суду пояснив, що причиною дорожньо-транспортної пригоди стала його неуважність через втому.

Суддя постановила визнати водія винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого статтею 124 Адміністративного кодексу, та накласти на нього 850 гривень штрафу. Також він заплатить в дохід держави 454 гривні судового збору.

Telegram Channel