Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Чоловік замотав труп у килим і запросив патрульних у квартиру

Правоохоронці встановлюють усі обставини злочину.

Фото Патрульної поліції Києва.

Чоловік замотав труп у килим і запросив патрульних у квартиру

У Києві поліцейські затримали ймовірного вбивцю під час втечі

Сьогодні вранці патрульні прибули на виклик на вулицю Марини Цвєтаєвої. Поліцейські помітили чоловіка, який виходив з під'їзду та помітно нервував. На питання патрульних про скарги сусідів на галас у будинку, він повідомив, що це саме у нього в квартирі була сварка з дружиною, але зараз вже все нормально. На підтвердження своїх слів, чоловік запросив поліцейських до оселі та запевнив, що може сплатити штраф за шум, який заважав іншим мешканцям.

В одній із кімнат на підлозі лежав скручений килим. У ньому патрульні виявили загорнуте тіло чоловіка з вогнепальним пораненням у живіт.

У квартирі, окрім доньки власника, також знаходилась його дружина, яка мала ознаки стресу та поводилась схвильовано. У одній із кімнат на підлозі лежав скручений килим. У ньому патрульні виявили загорнуте тіло чоловіка з вогнепальним пораненням у живіт.

Інспектори затримали власника квартири, коли той намагався втекти.

Нагадаємо, замотаний у килим труп останніми днями вже знаходили українські копи.

На місце викликали слідчо-оперативну групу Деснянського району.

Реклама Google

Згодом біля місця злочину знайшли значну кількість золотих прикрас. Отож правоохоронці перевіряють причетність затриманого до резонансних розбійних нападів на ювелірні салони.

Джерело: Патрульна поліція Києва.
Telegram Channel