Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Гроші на ремонт тепломереж на Волі у Луцьку візьмуть у збиток вулиці Кравчука

На проспекті Волі під шаром асфальту пролягає три переходи трубопроводів.

Фото із сайту volynnews.com.

Гроші на ремонт тепломереж на Волі у Луцьку візьмуть у збиток вулиці Кравчука

Під час реконструкції проспекту Волі замінять і теплові мережі, які перетинають дорогу. Термін гарантії труб, які там укладатимуть – 30 років

Під час засідання бюджетної комісії Луцької міськради депутати розглянули зміни до програми підтримки ДКП «Луцьктепло», пише ІА Волинські новини.

Згаданими змінами пропонується перерозподілити передбачені кошти і спрямувати 4,5 мільйона гривень на заміну мереж на проспекті Волі.

Тож на реконструкцію мереж на Кравчука пропонують залишити 5,3 мільйона гривень.

Зі слів директора підприємства Івана Скорупського, ці кошти виділять за рахунок зменшення видатків на заміну мереж на вулиці Кравчука. На згадані роботи передбачалося витратити 9,8 мільйона гривень. Однак у зв’язку з реконструкцією проспекту Волі виникла необхідність виділити кошти на заміну тепломереж на цій ділянці. Тож на реконструкцію мереж на Кравчука пропонують залишити 5,3 мільйона гривень, а решту суми перерозподілити на проспект Волі.

Читайте також: Порахували, на скільки здорожчає вивіз сміття у Луцьку

Іван Скорупський зазначив, що на проспекті Волі під шаром асфальту пролягає три переходи трубопроводів, які йдуть перпендикулярно до дороги. Саме там і мають замінити мережі. Труби, які там укладатимуть, матимуть термін експлуатації 30 років.

Telegram Channel