Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
70 крокодилів плавають вулицями… української Ялти (Відео)

У цьому крокоділяріумі жили рептилії розміром до 4 метрів.

Фото Youtube.com.

70 крокодилів плавають вулицями… української Ялти (Відео)

І не треба ходити «в Африку гуляти»

В окупованій Ялті в результаті потопу, спровокованого зливами, був повністю затоплений популярний у туристів об'єкт – крокоділяріум.

Про це в суботу, 19 червня інформує Інтерфакс, посилаючись на директора закладу Віктора Жиленка.

«Затопило приміщення повністю. В останні секунди майже всіх (тварин. – Ред.) встигли евакуювати», – цитує його focus.ua.

При цьому, ряд інших російських ЗМІ стверджує, що рептиліям вдалося вирватися на волю.

Зокрема, РЕН ТВ пише, що басейн покинули відразу 70 крокодилів.

Жиленко уточнив виданню, що зверху в приміщенні залишалося 20 сантиметрів простору від стелі, решта була заповнена водою. Завдяки цьому, за його словами, «всі, хто хотів вижити, плавали і дихали».

«Нічого страшного не сталося, тільки крокодили гуляють», – додав директор крокоділяріума, не уточнивши, де саме «прогулюються» рептилії.

За інформацією установи, в крокоділяріумі мешкають, в тому числі, і сіамські крокодили – дуже рідкісний вид, що живе в прісних річках і на болотах.

У крокоділяріумі мешкають, в тому числі, і сіамські крокодили – дуже рідкісний вид, що живе в прісних річках і на болотах.

Дорослі особи відзначають свою індивідуальну територію гучними ударами голови по поверхні води або клацанням щелеп. Максимальний розмір рептилії – до 4 метрів.

Нагадаємо, потоки води затопили Ялту і околиці міста в окупованому Криму. За даними журналістів, в результаті затоплення населеного пункту загинула одна людина, ще 8 отримали травми.

Читайте також у нас: «Крокодилів розводять на… Вінниччині (Фото)​».

Telegram Channel