Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Зоофіл ґвалтує цуценят: волонтери просять про допомогу

Тривають слідчі дії.

Фото obozrevatel.com.

Зоофіл ґвалтує цуценят: волонтери просять про допомогу

Зловмисник живе в покинутих будівлях на лівому березі столиці

У Києві виявили бездомного чоловіка, який ґвалтує тварин. 

Волонтерка Ірина Сивенко повідомила в Facebook, що у зловмисника викупили потерпіле цуценя. Тварину відвезли в клініку, де ветеринари надали їй необхідну допомогу. Зараз стан чотирилапого стабільний, передає obozrevatel.com.

Готуємо заяви до поліції, аби ініціювати відкриття кримінальної справи за статтею 299 – жорстоке поводження з тваринами.

«Ми не можемо цього опублікувати, оскільки Фейсбук забанить фото. А сказати можемо – ця «людина» поголила цуценя і використовувала його для задоволення своїх сексуальних потреб», – написала волонтерка.

У клініці вона планувала отримати висновок медиків, а після – звернутися з ним до поліції. Притягти безхатченка до відповідальності хочуть і в громадській організації Ursa Major, яка бореться з жорстоким поводженням із тваринами.

Читайте також: У Луцькому районі зґвалтували 16-річну дівчину: підозрюваного взяли під варту.

«Готуємо заяви до поліції, аби ініціювати відкриття кримінальної справи за статтею 299 – жорстоке поводження з тваринами. Процес буде дуже складним, проте ми віримо, що разом у нас вийде покарати шкуродера-збоченця», – сказано в повідомленні.

Представники Ursa Major також мали намір найближчим часом відвідати місце, де мешкає безхатченко. Вони звернулися по допомогу до чоловіків-добровольців, які могли б їх супроводжувати. Також волонтери попросили всіх небайдужих людей поширити інформацію про подію.

 

 

 

Telegram Channel