Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
Вчитель на випускному зґвалтував школярку: поліція відкрила кримінал

Тривають слідчі дії.

Фото Pixabay.

Вчитель на випускному зґвалтував школярку: поліція відкрила кримінал

У поліції факт злочину підтверджують

У Кривому Розі вчитель нібито зґвалтував школярку під час випускного вечора. Місцеві правоохоронці, реагуючи на це, порадили їй «зіграти весілля», стверджує журналістка Олена Вишницька.

Про це вона написала у Facebook.

Постраждала дівчина подала заяву до правоохоронців й пройшла процедури для фіксації злочину.

«Здавалося б, я так багато знаю про біль, жорстокість і несправедливість, що воно би мало вже бути бронею. Але ось північ, суботній літній вечір. Друг просить передзвонити - каже, що вчора його сестру згвалтував на шкільному випускному її вчитель. Заяву не подали. І я розумію, чому не подали. І страшно від того, що я підсвідомо згодна з цим рішенням», - пише журналістка.

Згодом вона розповіла, що постраждала дівчина подала заяву до правоохоронців й пройшла процедури для фіксації злочину. Ті, заявляє журналістка, запропонували дівчинці «зіграти весілля».

Читайте також: Як покарали волинянина за зґвалтування 13-річної дівчинки.

Злочин прокоментували у прес-службі управління Нацполіції Дніпропетровської області. У коментарі ТСН.ua там підтвердили факт зґвалтування школярки, але деталей не повідомили.

«Відкрито кримінальне провадження, проводимо розслідування», - повідомила речниця Нацполіції Дніпропетровської області Ганна Старчевська. 

Telegram Channel