Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Почав копати яму, але поховати не встиг: чоловік задушив брата і підпалив труп (Фото)

Тривають слідчі дії.

Фото Нацполіція.

Почав копати яму, але поховати не встиг: чоловік задушив брата і підпалив труп (Фото)

Подробиці злочину встановлюють правоохоронці

На Сумщині чоловік вбив свого старшого брата. Він хотів закопати труп, аби приховати сліди злочину, проте раптово додому прийшла матір, яка й виявила моторошну знахідку та звернулась до поліції. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Сумської області.

Під час спільного розпиття алкоголю між 37-річним чоловіком та його 33-річним братом виник конфлікт.

Подія сталася у селі Соснівка, що на Конотопщині. До поліції надійшло повідомлення від 58-річної місцевої жительки про виявлення напівобгорілого тіла свого сина.

«Виявилося, що під час спільного розпиття алкоголю між 37-річним чоловіком та його 33-річним братом виник конфлікт. Чоловіки почали душити один одного. Менший брат виявися сильнішим і задушив старшого. Після чого облив його горючою речовиною, підпалив та почав копати яму, аби приховати сліди свого злочину. Та завершити задумане зловмиснику не вдалося, оскільки в той час додому повернулася їхня мати, яка й викликала поліцію. А чоловік, аби уникнути покарання, втік з місця події», — розповів начальник Конотопського районного відділу поліції Сергій Забозлаєв.

Читайте також: «Йдіть на майданчик, бо вашу дитину вбивають»: батьки розповіли деталі побиття 14-річної дівчинки на Рівненщині.

На пошуки зловмисника всіх працівників Конотопського районного відділу поліції було піднято по сигналу «Тривога». Та вже через кілька годин злагоджених оперативно-розшукових заходів його було знайдено.

Наразі чоловіка затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу та повідомлення про підозру.

У поліції відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України, у рамках якого встановлюються обставини і причини смерті потерпілого.

Досудове розслідування триває.

 

Telegram Channel