Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Постільна білизна: чому при придбанні варто звернути увагу на деталі

Ключову роль у комфортному та здоровому сні грають матеріали, з яких зшита постіль.

Фото svtextile.

Постільна білизна: чому при придбанні варто звернути увагу на деталі

Придбання постільної білизни вимагає відповідального ставлення та уваги до деталей

Текстиль для спальної кімнати повинен мати показний вигляд, добре поєднуватися з інтер'єром та дарувати приємні тактильні відчуття. Пріоритетом текстильних брендів, які отримали світове визнання, є виготовлення унікальної за якістю та естетичними характеристиками білизни для комфортного нічного відпочинку.

 

Визначення розміру спального комплекту

Обираючи постільні вироби для власної оселі або підприємств сфери обслуговування, насамперед до уваги беруть відповідність параметрів текстилю габаритам спального місця. В інтернет-магазині офіційного постачальника текстильної продукції від провідних європейських та українських виробників за посиланням https://svtextile.com.ua/28-postelnoe-bele постільну білизну оптом можна придбати як окремими предметами (наволочки, простирадла, підковдри), так і в запропонованих торговельними марками комплектах (дитячих, односпальних, полуторних, двоспальних, родинних або євро).
Зазвичай покупець має можливість самостійно обрати параметри наволочок для квадратних (70х70 см) або прямокутних подушок (50х70 см). З метою визначення розміру простирадла враховують габарити ліжка, висоту матраца та обов'язково додають 15 см на загин полотна по всьому периметру. Довжина та ширина підковдри повинні на 2-3 см перевищувати розміри самої ковдри.

Ключову роль у комфортному та здоровому сні грають матеріали, з яких зшита постіль.

Матеріали виготовлення постільних виробів

Ключову роль у комфортному та здоровому сні грають матеріали, з яких зшита постіль. Підприємства, що є лідерами світового текстильного ринку (TAC, Lotus, Karaca Home, Barine, Irya, Beverly Hills Polo Club, Buldans, Eponj Home), обирають для своїх виробів тільки якісні матеріали, безпечні для щоденного використання:

  • бавовняні тканини – бязь, сатин, ситець, поплін, перкаль й ранфорс різні за товщиною волокон та способом плетіння, але всі забезпечують добру гігроскопічність та повітропроникність;

  • льон – постільна білизна на лляній основі має антибактеріальний, масажний та ліфтинговий ефект;

  • тенсел – натуральний матеріал з австралійського евкаліпта надає комплекту еластичність, глянсовий блиск та м'яку фактуру;

  • бамбук – нагадує на дотик кашемір, добре витримує механічні навантаження та тривалий час не втрачає форму;

  • жаккард – щільна тканина, що вишукано виглядає впродовж усього терміну служби;

  • шовк – один із найдорожчих матеріалів, з якого шиють постільну білизну преміум-класу.

Вибір тканини залежить від особистих вподобань покупця, призначення спального гарнітура, інтенсивності його експлуатації та можливості дотримуватися доглядових вимог.

 

Особливості якісної білизни

Окрім широкої розмірної сітки та значного вибору матеріалів, постільна білизна відомих брендів має ще деякі характерні особливості:

  • висока щільність тканин – полотно не просвічується та не має розріджених ділянок;

  • якість швів – для з'єднання елементів застосовується французький рядок, а окрайок оброблений п'ятинитковим оверлочним швом;

  • актуальний дизайн – для декору постільної білизни використовуються помірковані кольори та лаконічні деталі, які не виходять із моди.

Якісна постільна білизна вирізняється добрим пакуванням та, завдячуючи вживанню натуральних барвників, не має неприємного хімічного запаху. Асортимент фактур та оригінальних декоративних рішень (ґудзики й унікальні орнаменти) надають можливість підібрати комплект для спальні, оформленої в будь-якому стилі.


 

Telegram Channel