Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
Важливо для України: кріль-прогнозист назвав переможця у матчі Хорватія - Шотландія (Відео, анонс, прогноз)

Україні й не потрібна перемога жодної з команд у цій дуелі.

Фото Getty Images/Global Images Ukraine.

Важливо для України: кріль-прогнозист назвав переможця у матчі Хорватія - Шотландія (Відео, анонс, прогноз)

Надіємося на вдалий результат

У вівторок, 22 червня, у Глазго на «Хемпден Парк» відбудеться матч третього туру групового раунду чемпіонату Європи з футболу, у якому зіграють національні збірні Хорватії та Шотландії. Стартовий свисток аргентинського рефері Фернандо Рапалліні пролунає о 22:00 за київським часом.

Прогноз нашого вухастого мольфара

Усім би таку впевненість та наполеглевість – наш редакційний кролик «Газети Волинь» не втомлюється робити сміливі та рішучі прогнози. Дізнавайтесь переможця цього матчу у нашому відеоексперименті.

Збірна Хорватії

Результат цього протистояння під куди більш цікавим кутом виглядає після поразки збірної України від Австрії напередодні (0:1). Одним із позитивних результатів для команди Андрія Шевченка в цій грі буде нічия, проте вона точно не влаштовує безпосередньо жодну зі сторін дуелі на «Хемпден Парк». У Хорватії, як і в Шотландії, прекрасно вміють рахувати очки і прораховувати всілякі сценарії, тому прекрасно знають, що з двома балами у наступному раунді робити точно нічого, пише Спорт.юа.

Але яким потенціалом володіє команда Златко Даліча на даний момент, якщо побачене нами раніше у виконанні «картатих», скажімо м'яко, не дає особливої ​​впевненості у відповіді? Хорватія погано провела стартовий поєдинок проти Англії (0:1), після чого пройшлася краєм прірви у грі проти Чехії (1:1). Характерною особливістю цих поєдинків було те, що команда була зовсім не здатна контролювати динаміку поєдинку, а єдиний свій гол, на поточний момент, на цьому турнірі забила лише завдяки індивідуальним талантам Івана Перішича. Хоча й перед нами фіналіст минулого чемпіонату світу!

Збірна Шотландії

У свою чергу, колектив Стіва Кларка переживає романтичний період, бо останній раз брав участь у великих міжнародних форумах уже досить давно. Біда Шотландії перед заключною грою групового етапу полягає в тому, що «тартанова армія» ще не зуміла забити жодного м'яча, але при цьому обзавелася набраним балом. Гру проти Англії на «Вемблі» чекали всім футбольним світом, вона вийшла напруженою, але максимально «сухою» (0:0). Утім, в умовах такої щільної групи і чотирьох очок може вистачити для виходу до наступного раунду.

Біда Шотландії перед заключною грою групового етапу полягає в тому, що «тартанова армія» ще не зуміла забити жодного м'яча.

І саме з цієї причини Україні й не потрібна перемога жодної з команд у цій дуелі, хоча кожна з них буде прагнути вхопитися за успіх. Шотландія в перших двох матчах показала, що може грати проти суперника будь-якого рівня в динамічний футбол, а з наявними у Хорватії проблемами, команда Кларка точно спробує домогтися перемоги. Чи є потенціал до цього? Скоріше так, аніж ні, але нещодавно виявлений коронавірус у Біллі Гілмора напередодні майбутньої гри ризикує серйозно урізати і без того небагатий кадровий потенціал команди.

Читайте також: Хто стане лідером: кріль-прогнозист визначив переможця у матчі Чехія - Англія (Відео, анонс, прогноз)

Орієнтовні склади

Хорватія: Ліваковіч – Гвардіола, Віда, Ловрен, Врсалько – Ковачич, Брозовіч, Модріч – Перішич, Ребич, Крамаріч.

Шотландія: Маршалл – Тірні, Хенлі, Мактоміней – Флек – Робертсон, Макгрегор, Макгінн, О'Доннелл – Дайкс, Адамс.

Telegram Channel