Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
На Волині з 4-х навчальних предметів підрахували, скільки випускників набрали по 200 балів

Троє ковельчан з одного й того ж навчального закладу мають найвищий бал з англійської.

Фото з сайту Української правди.

На Волині з 4-х навчальних предметів підрахували, скільки випускників набрали по 200 балів

Найвищі результати з англійської, хімії, фізики й математики набрало 10 дітей

«На сьогодні підраховано, скільки дітей набрало по 200 балів із чотирьох навчальних предметів. Маємо 10 найвищих результатів», - про це повідомила нашій редакції Алла Корнейко, завідувачка Волинського центру оцінювання якості освіти.

Із чотирьох навчальних предметів маємо 10 найвищих результатів», - повідомила Алла Корнейко, завідувачка Волинського центру оцінювання якості освіти.

За її словами, 200 балів з хімії отримав лише один випускник, це мешканець Ковеля з ліцею №1; з фізики найвищий результат теж один – у випускника Волинського наукового ліцею-інтернату. Крім того, 3 дітей здобули по 200 балів з математики. Вони навчалися у тому ж Волинському науковому ліцеї-інтернаті, в НВК №9 та в гімназії №14 імені Василя Сухомлинського.

5-ро волинян мають найвищий бал із ЗНО з англійської мови. Це учні з Турійська, Луцька (гімназія №18) та троє з Ковеля (ліцей імені Олени Пчілки).

З інших предметів даних про найвищі результати, які, власне, стають відомі найшвидше, ще немає. Алла Корнейко зауважила, що це викликано тим, що ще не встановлені порогові бали. З української мови й літератури, приміром, такий бал експертна комісія має встановити на засіданні 24 червня.

Читайте також: Випускник волинського ліцею склав ЗНО з хімії на 200 балів

Загалом найвищі результати з усіх предметів обіцяють повідомити на кінець червня, згодом оприлюднять й іншу статистику. Усі дані вважаються попередніми, поки не набудуть статусу «офіційно затверджені».


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel