Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
У Рівному помер водій маршрутки, якого побив син пасажирки

Триває слідство.

Фото «Суспільне Рівне».

У Рівному помер водій маршрутки, якого побив син пасажирки

Інцидент трапився 7 червня близько 19-ї години на кінцевій зупинці 47-го маршруту в селі Велика Омеляна

У лікарні помер 56-річний водій рівненської маршрутки, якого 7-го червня вдарив син пасажирки. Останній пояснював, що таким чином відреагував на лайку з боку кермувальника та недотримання останнім маршруту. У поліції зазначили, що тепер розслідують вбивство з необережності.

Як повідомляли у пресслужбі Нацполіції області, 26-річний житель села Велика Омеляна вдарив водія маршрутки, передає «Суспільне».

21 червня, не приходячи до тями, постраждалий помер.

«Чоловік випадково зустрів водія і запитав його, чому він напередодні відмовив у зупинці його матері. Той не відповів та застосував нецензурну лайку. Житель Великої Омеляни розлютився та вдарив кермувальника в лице», – розповідала пресофіцерка Нацполіції області Юлія Мозоль.

56-річний водій маршрутки впав на асфальт та втратив свідомість. Травмованого чоловіка ушпиталили до реанімації, у нього була закрита черепно-мозкова травма та перелом основи черепа, – зазначила пресофіцерка.

Ігор Лук'янчук пояснював, що не хотів завдавати водієві ушкоджень, а лише вимагав пояснень щодо недотримання маршруту. Однак, коли той відреагував агресивно – штовхнув опонента, а той впав та вдарився головою.

Читайте також: Горохівчанин викликав поліцію, а потім забув навіщо.

21 червня, не приходячи до тями, постраждалий помер, – зазначила спеціалістка пресслужби поліції області Світлана Карачун.

Одразу після інциденту поліцейські відкрили кримінальне провадження за фактом нанесення тяжкого ушкодження з необережності. Максимальна санкція статті, яка загрожувала підозрюваному – обмеження волі на строк до двох років.

Тепер, зважаючи на смерть потерпілого, слідчі провадження на ч. 1 ст. 119 Кримінального кодексу України – вбивство із необережності. Санкція передбачає позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років.

Telegram Channel