Курси НБУ $ 39.57 € 42.16
Трьома вулицями Луцька заборонили рух приміських маршруток

До уваги пасажирів.

Фото ІА Волиньпост.

Трьома вулицями Луцька заборонили рух приміських маршруток

Заборонили рух міжміських та приміських автобусів проспектами Перемоги та Василя Мойсея, а також вулицею Яровиця

На трьох вулицях обласного центру заборонили рух громадського транспорту міжміського сполучення. Окрім того, центром міста не курсуватиме приміський транспорт, окрім автобусів, що сполучають приєднані громади.

Про це стало відомо 23 червня під час пленарного засідання чергової 13-ї сесії Луцької міської ради, інформує ІА Волинські новини.

Зокрема, начальник управління транспорту та зв’язку Володимир Степанов запропонував обранцям громади внести зміни до рішення Луцької міської ради про автомобільний транспорт.

 

Так, у контексті змін заборонили рух міжміських та приміських автобусів проспектами Перемоги та Василя Мойсея, а також вулицею Яровиця.

Центром Луцька курсує один приміський маршрут №251 «Забороль – Підгайці», який має офіційний дозвіл до листопада 2021 року.

Водночас, у перелік цих обмежень не входять транспортні засоби, які сполучають чи будуть сполуч приєднані громади.

станом на сьогодні, центром Луцька курсує один приміський маршрут №251 «Забороль – Підгайці», який має офіційний дозвіл до листопада 2021 року.

Так, у 2007 році був підписаний меморандум з Волинською ОДА щодо припинення проїзду приміських автобусів вулицями, що підлягають під заборону: пр. Соборності, пр. Волі, вул. Богдана Хмельницького та вул. Винниченка.

«Зараз ми працюємо над питанням, щоб ОДА, як організатор перевезення на цих маршрутах, виконувала сторону меморандума, який вона підписала», - зауважив Володимир Степанов.

Читайте також: Міський голова Луцька обговорив із мешканцями будинку на Соборності, 19 проєкт ремонту тутешнього двору
 

Джерело: ІА Волинські новини
Telegram Channel