Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Через пораду педіатра рот хлопчика перетворився на «суцільну рану»: дитину рятували медики

Наразі стан дитини у нормі.

Фото sobitie.com.ua.

Через пораду педіатра рот хлопчика перетворився на «суцільну рану»: дитину рятували медики

Картина вразила навіть досвідчених лікарів - у дитини не було живого місця у ротику, одна суцільна рана з нальотом

У Львівську обласну дитячу лікарню «Охматдит» госпіталізували місячне немовля із опіками в роті. Рани були настільки серйозними, що дитина не могла навіть плакати. 

Про це повідомляє Львівська обласна дитяча клінічна лікарня «Охматдит». В повідомленні йдеться, що спочатку медики підозрювали, що дитина хворіє на дифтерію та готувались до закриття лікарні на карантин. 

Місцевий педіатр рекомендувала капати «зеленкою» від молочниці на пустушку.

Картина вразила навіть досвідчених лікарів - у дитини не було живого місця у ротику, одна суцільна рана з нальотом. Дитина навіть плакати не могла через осиплість голосу. До «Охматдиту» викликали інфекціоністів через підозру на дифтерію. І вже зусиллями двох команд рятували малечу», - йдеться у повідомленні. 

Медики опитували маму немовляти довго і уважно, але все одно було незрозуміло, що сталося.

«Знічев'я завідувачка відділення Оксана Короляк звернула увагу на щось зелене на столі. «Це що таке?», - запитала вона маму, показуючи на пустушку.

Реклама Google

Після цього мама дитини розповіла, що місцевий педіатр рекомендувала капати «зеленкою» від молочниці на пустушку. «Сказати, що у педіатрів був шок - це нічого не сказати», - підкреслили в «Охматидиті».

За словами медиків, саме зеленка викликала серйозний опік слизової у роті дитини. Після медичної допомоги лікарі відпустили матір та дитину додому. 

Читайте також: 5000 грн за зламане життя: дівчині, на яку впало дерево, виділили компенсацію.

Telegram Channel