Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
На 17 тисяч оштрафували хулігана, який надзюрив на поліцейську автівку

От зловмисник!

Фото facebook.com/mvs.gov.ua

На 17 тисяч оштрафували хулігана, який надзюрив на поліцейську автівку

Рішення ухвалив суд

Хулігана з Білої Церкви, який попісяв на патрульне авто, оштрафували на 17 тисяч гривень.

Текст рішення Білоцерківського міськрайонного суду оприлюднено в Єдиному державному реєстрі судових рішень, інформує УНІАН.

Публічно оголив свої статеві органи, та почав справляти потреби на вказаний автомобіль, внаслідок чого завдав шкоди діловій репутації та іміджеві Національної поліції України.

В рішенні викладено суть справи, згідно з якою 14 квітня 2021 року, близько 2:40, обвинувачуваний, знаходячись в м. Біла Церква Київської області, «нехтуючи існуючими у суспільстві правилами поведінки, моралі та добропристойності, розуміючи протиправність своїх дій та суспільно небезпечних наслідків, підійшов до службового транспортного засобу Національної поліції України і, діючи з винятковим цинізмом, демонстративно показав зневагу щодо норм моральності - публічно оголив свої статеві органи, та почав справляти потреби на вказаний автомобіль, внаслідок чого завдав шкоди діловій репутації та іміджеві Національної поліції України».

Далі там йдеться, що хуліган обвинувачується по 1 ст. 296 КК України, а саме: грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалось винятковим цинізмом, і що він визнав свою вину та уклав угоду зі слідством про визнання вини.

Враховуючи цю обставину, суд визнав хулігана винуватим та призначив узгоджене сторонами угоди покарання у виді штрафу в розмірі однієї тисячі неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 17 тисяч гривень.

Читайте також: В Україні виявили перші випадки «індійського» штаму COVID-19.

Telegram Channel