Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
Путін попросив Кадирова й надалі правити у Чечні

Немає слів...

Фото pravda.com.ua

Путін попросив Кадирова й надалі правити у Чечні

Кремлівський диктатор підтримав свого вірного ставленика

Президент РФ Володимир Путін заявив, що глава Чечні Рамзан Кадиров «повинен брати участь» у майбутніх виборах керівника республіки.

Про це Путін заявив під час спілкування з Кадировим по відеоконференцзв'язку, повідомляє Українська правда з посиланням на російський «Інтерфакс».

«При вашій особистій участі безпосередньо, іноді дійсно прямій особистій участі Чечня стала одним з найбільш безпечних суб'єктів Російської Федерації. Це точно абсолютно.

Це завдяки мужності, терпінню чеченського народу, завдяки тому, що вдалося багато в чому подолати і ті складні, дуже важкі процеси, які дісталися нам у спадок ще з радянських часів. Через всі ці випробування, а часом і страждання, пройшов чеченський народ і зробив свій вибір», - заявив Путін.

За словами президента РФ, «багато чого зроблено, але попереду також зробити ще більше». «Ви в матеріалі, працюєте ефективно, зсередини ситуацію знаєте, тому, я вважаю, що вам потрібно йти на вибори і продовжити свою роботу. Я, зі свого боку, можу побажати вам тільки успіху», - сказав Путін.

Відзначається, що Кадиров «подякував Путіну за довіру і підтримку».

Відзначається, що Кадиров «подякував Путіну за довіру і підтримку».

Вибори глави Чечні відбудуться 19 вересня 2021 року в єдиний день голосування.

Ставленик Кремля у Чечні Рамзан Кадиров отримує підтримку з Москви і має свободу рук для управління цією республікою як особистою вотчиною в обмін на відданість президенту РФ Володимиру Путіну.

Читайте також: В Україні виявили перші випадки «індійського» штаму COVID-19.

Telegram Channel