Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
На Світязі посилено працює поліція

Слідкуйте за малечею!

Фото rbc.ua.

На Світязі посилено працює поліція

Уже майже тиждень волинські правоохоронці патрулюють територію поблизу Світязя та інших зон відпочинку громадян: таким чином, вдається забезпечувати якісний відпочинок людей в літній період

За словами начальника Ковельського РУП Андрія Литвина, до охорони публічної безпеки громадян задіяні працівники не лише Ковельського районного управління, а й роти поліції особливого призначення, роти «Світязь» та Національної гвардії. 

Особливу увагу поліцейські приділяють дітям, які відпочивають в таборах.

«Щоденно на патрулювання заступають 5 піших нарядів, 2 наряди груп швидкого реагування з Нацгвардії і поліції особливого призначення, 2 наряди груп реагування патрульної поліції, 1 екіпаж по безпеці дорожнього руху. Їх завдання – забезпечувати громадський порядок, безпеку дорожнього руху й допомагати людям. Окрім того, сектор поліцейської діяльності №2 в Шацьку посилено двома додатковими нарядами поліції», - розповів Андрій Литивн.

Особливу увагу поліцейські приділяють дітям, які відпочивають в таборах: наразі в трьох таких закладах поліцейські перебувають на постійній основі. Ювенальні поліцейські систематично відвідують дітей, спілкуються з ними про недопущення нещасних випадків на воді, проводять виховну роботу.

Поліцейські рекомендують: аби відпочинок вдався, дбайте про власну безпеку та безпеку своїх дітей, а в разі потреби телефонуйте на 102.

Читайте також: На Шацьких озерах злодії викрали з авто золото та 18000 гривень.

Джерело: Сектор комунікації поліції Волинської області
Telegram Channel