Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У Луцьку горіла квартира

На щастя, ніхто не постраждав.

Фото Pixabay.

У Луцьку горіла квартира

Вчора підрозділи Головного управління ДСНС України у Волинській області здійснили 60 виїздів для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів, проведення навчань та тренувань. Хибних викликів – 4

23 червня о 05:55 до Служби 101 надійшло повідомлення про пожежу в цегляному житловому будинку та цегляної господарської будівлі на вул. Річна в м. Володимир-Волинському. О 07:23 пожежу локалізували та о 07:57 ліквідували рятувальники 18-ої, 9-ї державних пожежно-рятувальних частин смт Іваничі та м. Горохів відповідно, а також команда місцевої пожежної охорони смт Павлівка. Ймовірна причина пожежі – коротке замикання електромережі.

Про це повідомляє ГУ ДСНС України у Волинській області

Ймовірна причина пожежі – коротке замикання електромережі.

О 10:28 до Служби 101 надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яному житловому будинку в селі Підкормілля Любешівської сільської громади Камінь-Каширського району. До місця події спрямували рятувальників 12-ої Державної пожежно-рятувальної частини смт Любешів та працівників місцевої пожежної охорони с. Дольськ. Через сильне задимлення рятувальники працювали у складі ланки газодимозахисної служби. О 10:50 рятувальники локалізували, об 11:15 – ліквідували пожежу. Ймовірна причина пожежі – порушення правил технічної експлуатації електричного приладу.

О 14:49 до Служби 101 надійшло повідомлення про пожежу дерев’яного житлового будинку в  селі Сапогове Луцької міської громади. На місці події працювали рятувальники 6-ої, 1-ї Державних пожежно-рятувальних частини м. Ківерці та Луцька. Пожежу локалізовано о 15:16, о 15:40 - ліквідовано. Ймовірна причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації газової печі.

Читайте також: У Луцьку на ходу загорілася машина: в авто була дитина (Фото).

О 15:15 диспетчер Служби порятунку «101» отримав повідомлення про пожежу в однокімнатній квартирі  житлового будинку на вул. Ковельській у м. Луцьку. Бійці 2-ої та 25-ї Державних пожежно-рятувальних частин міста Луцька виїхали за вказаною адресою, ліквідували її о 15:27. Ймовірна причина пожежі – коротке замикання електромережі.

Реклама Google

Погодні умови на території Волинській області

За повідомленням Гідрометцентру, на території області 24 червня спостерігатиметься мінлива хмарність. Вночі без істотних опадів, вдень місцями невеликий короткочасний дощ, гроза. Видимість 4-6 км. Вітер південний  5-10 м/с, вдень місцями пориви 15-20 м/с.  Температура вночі 16-21°, вдень 30-35°,  в Луцьку вночі 18-20°, вдень 32.

Telegram Channel