Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
На Волині судитимуть членів організованої групи наркоторгівців (Фото)

Волинь-нова

На Волині судитимуть членів організованої групи наркоторгівців (Фото)

Невдовзі всі четверо членів групи постануть перед судом

Волинська обласна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт у розслідуваному СУ ГУНП в області кримінальному провадженні про вчинення організованою групою у складі трьох жителів Тернополя (серед яких -
неповнолітній) та жителя Рівного злочинів, пов’язаних із незаконним обігом наркотичних засобів та психотропних речовин.

Передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від дев'яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Слідство встановило факти вчинення членами групи упродовж 2020 року незаконного придбання, перевезення, зберігання із метою збуту та збуту, в тому числі через телеграм-канал і систему закладок, наркотиків та психотропів в особливо великих розмірах на територіях Волинської, Рівненської та Тернопільської областей.

За результатами проведених слідчих дій у обвинувачених виявлено та вилучено понад кілограм канабісу, мало не 300 г амфетаміну, майже 600 г РVP та 63 г МДМА.

Читайте також: Луцьком роз'їжджав водій під дією наркотиків (Фото).

Зауважимо, що санкцією ч. 3 ст. 307 КК України за вчинення організованою групою незаконного придбання, перевезення, зберігання із метою збуту і збуту наркотичних засобів та психотропних речовин в особливо великих розмірах передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від дев'яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.

 

 

 

Джерело: Пресслужба прокуратури Волинської області
Telegram Channel