Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
«Луцькводоканал» замінив старі 50-річні автомобілі на новенькі пікапи

Комунальне підприємство суттєво оновило автопарк.

Фото з фейсбук-сторінки Ігоря Поліщука.

«Луцькводоканал» замінив старі 50-річні автомобілі на новенькі пікапи

За останній час КП «Луцькводоканал» кардинально оновило рухомий склад підприємства, що значно скоротило витрати підприємства на паливо та запчастини й дало можливість підприємству значно швидше вирішувати оперативні задачі

Підприємство надає не лише послуги з водопостачання, а й має багато підрозділів, які забезпечують обслуговування й утримання мереж водопостачання та водовідведення, обслуговує водозабори, очисні споруди у селі Липляни, інформує міський голова Луцька Ігор Поліщук.

Важливу функцію виконує й автотранспортний підрозділ. Від технічного стану автомобілів, тракторів, спецтехніки залежить, як швидко працівники «Луцькводоканалу» реагуватимуть на аварійні ситуації.

Тож на підприємстві відбувається суттєве оновлення автопарку, нещодавно придбали сучасні пікапи ISUZU, мікроавтобуси Citroen, трактор JCB, мінівен RENAULT.

Всі нові транспортні засоби й мобільні установки значно полегшують роботу персоналу та економлять кошти підприємства.

«Ті транспортні засоби, що обслуговували підприємство досі, морально і технічно застарілі, адже виготовлені ще у 70-х роках минулого століття.

Автомобілі ГАЗ мають витрату палива більше 40 літрів на 100 кілометрів шляху. Нові ж - економічніші у чотири рази. Часто старі машини ламалися і не могли доїхати до місця аварійної ситуації. Працівники намагалися підтримувати їх у робочому стані, але вони вже давно відпрацювали свій ресурс».

Читайте такожВолинські рятувальники отримали новий спецавтомобіль

За словами Ігоря Поліщука, всі нові транспортні засоби й мобільні установки значно полегшують роботу персоналу та економлять кошти підприємства.

«Ми продовжимо оновлювати техніку. У найближчий рік придбаємо ще одинадцять автомобілів різного призначення. Старі ГАЗ продамо, адже їх використання є дуже затратним та неефективним», – зазначає луцький мер.

Telegram Channel