Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Помер ще один військовослужбовець, що з перших днів став на захист України (Фото)

Вічна пам’ять!

фото зі сайту Булава.

Помер ще один військовослужбовець, що з перших днів став на захист України (Фото)

24 червня на 67-му році життя помер депутат Квасилівської селищної ради минулого скликання Віктор Петрушин

«Цієї ночі на 67-му році життя помер ексдепутат Квасилівської селищної ради, учасник російсько-української війни у складі 24-го окремого штурмового батальйону «Айдар» і просто надзвичайно порядна людина, яка щиро бажала добра своєму селищу Віктор Петрушин. 

 

 

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив голова громадської організації «Новий Квасилів» Павло Дутко.

Вони у 2016 році уклали договір про співпрацю з Волинським обласним управлінням лісового та мисливського господарства щодо боротьби з незаконними порубками деревини у волинських лісах.

«Мої співчуття рідним та близьким Віктора Васильовича. Сумую разом з вами. Вічна пам’ять!» – написав Павло Дутко», - йдеться у дописі.

Як відомо, Віктор Петрушин був співзасновником громадської організації «Спілка ветеранів бойових дій, ветеранів АТО та волонтерів «БЕЗПЕКА ВОЛИНІ».  Організація складається із колишніх бійців батальйону «Айдар». Вони у 2016 році уклали договір про співпрацю з Волинським обласним управлінням лісового та мисливського господарства щодо боротьби з незаконними порубками деревини у волинських лісах.

Читайте такожКовельські медики врятували спортсмена: вперше на Волині знову провели дві унікальні операції на серці (Фото 18+)

Telegram Channel