Курси НБУ $ 39.67 € 42.50
Експерименти з дизайном ніколи не будуть зайвими, особливо якщо поєднувати сміливі варіанти оформлення

При організації дизайну інтер'єру не зайвим буде отримати консультацію у професіоналів.

Фото – інтернет-магазин «АМФ».

Експерименти з дизайном ніколи не будуть зайвими, особливо якщо поєднувати сміливі варіанти оформлення

Кухня давно вважається одним з найзатишніших і практичних приміщень в будинку

Це не просто місце для готування та прийому їжі, але і можливість зібрати всіх постояльців, щоб вирішити те чи інше питання. Тому більшість господарів додають кухні особливого значення під час чергового ремонту або
зміни дизайну інтер'єру.

Багато хто не хоче ризикувати, але мріють про сміливі рішення із застосуванням білих відтінків. Бездоганні варіанти кухні у такому кольорі можливо знати у скандинавському стилі. Придбати меблі для цього напрямку, також, можливо в інтернет-магазині «АМФ», де на вибір є чимала кількість рішень. Зручно, що доставка предметів інтер'єру та аксесуарів здійснюється будь-якою транспортною
компанією по всій Україні.

Відмінні риси скандинавського стилю

Є безліч аспектів, характерних виключно для північного стилю:

1. Білий колір. Практично всі елементи оформлені в білому кольорі, але використовуються й елементи з контрастними відтінками. Вони вигідно виглядають на білому тлі.

Фіранки з флористичним візерунком стануть непоганим доповненням в стилі еко. 

2. Функціональність і мінімалізм. Всі без винятку елементи та компоненти повинні бути оформлені в стилі мінімалізму, але при цьому виконувати певну функцію.

3. Лаконічність і простота. Виключені ліпнини або візерунки. Передбачена чітка і рівна геометрія.

4. Натуральні матеріали. Ніякого пластику і сумнівних матеріалів, виключно натуральна обробка.

5. Світло. Навіть при наявності невеликого вікна рекомендується створити велику кількість джерел світла, гарантуючи додаткове зонування приміщення.

При організації дизайну інтер'єру не зайвим буде отримати консультацію у професіоналів. Можна ознайомиться з оглядом скандинавського стилю кухні безпосередньо від виробника, якщо скористатися лінком. Також там є
рекомендації фахівців щодо підбору конкретних видів меблів і аксесуарів.

Поєднання стилів

Експерименти з дизайном ніколи не будуть зайвими, особливо якщо поєднувати сміливі варіанти оформлення. Попередньо рекомендується вивчити всі особливості та сформувати комбінацію, яка б відповідала особистим уподобанням і бюджету. Якщо деяким, здається, що скандинавський стиль – це занадто просто, тоді можна урізноманітнити інтер'єр іншими стилями, використовуючи:

  • прованс;
  • кантрі;
  • еко-стиль;
  • модерн;
  • класик.

Наприклад, якщо посеред кухні додати велику підвісну люстру, тоді буде скандинавська кухня, доповнена елементом класики. Фіранки з флористичним візерунком стануть непоганим доповненням в стилі еко. 

Кухонні меблі

Виключно натуральні матеріали у відповідному виконанні. Фасади можуть бути білими, сірими або під природний колір дерева. Декоративних вставок або різьблення бути не повинно. Все повинно бути максимально простим, аж до ручок шафок, але бажано вибрати систему відкривання без них. Стільниця, як правило, виготовляється з каменю або натурального дерева. У виробництві столу повинно бути використано натуральне дерево: бук, сосна або ясен. Розкладні меблі не будуть зайвими, якщо кухня дуже маленьких розмірів.

Якщо стіл чорний, тоді можна вибрати білі стільці й навпаки. Також непоганим форматом композиції будуть жовті, і навіть зелені стільці. 

Пропозицій в магазині національного виробника «АМФ» чимало, тому в будь-якому випадку вдасться знайти що-небудь своє.

Telegram Channel