Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Як у Луцьку нагороджували кращих випускників (Фото)

Випускниці одна гарніша другої.

Фото Луцькради.

Як у Луцьку нагороджували кращих випускників (Фото)

Цього року на шлях дорослого життя ступили сотні випускників луцьких шкіл, ліцеїв та гімназій

На Театральному майдані міста зібрались найуспішніші учні-медалісти: переможці міських, обласних, всеукраїнських олімпіад, інтелектуальних ігор, творчих конкурсів та спортивних змагань.

Привітати їх із першою сходинкою дорослого життя прийшли міський голова Ігор Поліщук, заступник міського голови Ірина Чебелюк, директори шкіл, батьки, друзі, а також педагоги, які вкладали у своїх учнів знання та виховували їх такими, якими вони стали.

Ті здобутки, які ви сьогодні маєте, знання, є ще одним підтвердженням дієвості системи освіти, яка працює в місті. 

Вітаючи медалістів луцьких шкіл, Ігор Поліщук зазначив:

«Сьогодні ми не просто вітаємо випускників, а відзначаємо тих, хто протягом шкільних років був найбільш старанним, найбільш працьовитим, активним та цілеспрямованим. На цій площі зараз присутні ті, ким пишаються батьки, вчителі, навчальні заклади. Пишаємося вами і ми, радіючи вашим успіхам. Ті здобутки, які ви сьогодні маєте, знання, є ще одним підтвердженням дієвості системи освіти, яка працює в нашому місті. Ми радіємо, адже саме ви — є тими, хто працюватиме і розвиватиме Волинську область, Україну. Саме ви в недалекому майбутньому визначатимете як буде жити наше місто. Я щиро вітаю вас із успішним завершенням навчання, бажаю вступити до вищого навчального закладу та розвиватися далі. Я бажаю бути успішними незалежно від того, яку професію оберете. Я бажаю ніколи не зупинятися, і навіть після закінчення вишу продовжувати вчитися, працювати над тим щоб бути кращими. Хочу також сказати слова вдячності батькам, адже ваш внесок в те, що ваші діти сьогодні стоять на цій площі неможливо переоцінити».

 Потому міський голова вручив випускникам золоті та срібні медалі.

Читайте також: Синоптик налякала прогнозом на липень: очікуються сильні бурі та посуха

 
 

 
 
 
 
 

 

 

Джерело: Луцька міська рада
Telegram Channel