Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Тренер Швеції: «Я сказав Шевченку, що його гравці займалися симуляцією!»

Хоча, знову ж таки, ми майже довели справу до післяматчевих пенальті.

Фото Getty Images/Global Images Ukraine.

Тренер Швеції: «Я сказав Шевченку, що його гравці займалися симуляцією!»

Янне Андерссон вкрай незадоволений поразкою від України на Євро-2020

29 червня в матчі 1/8 фіналу Євро-2020 Україна переграла Швецію (2:1 в овертаймі). Головний тренер збірної Швеції Янне Андерссон після гри був вкрай незадоволений поразкою:

У нас було дуже багато гольових моментів, але ми і в штангу потрапляли, і в поперечину, але не забивали.

– У нас хороша команда, і сьогодні ми грали проти суперника, який, в основному, оборонявся. У нас було дуже багато гольових моментів, але ми і в штангу потрапляли, і в поперечину, але не забивали. Так, українці теж створювали моменти, але ми вірили в себе, вірили в те, що заб'ємо. Ми були дуже близькі до того, щоб перемогти в основний час.

На жаль, цього не сталося. А червона картка вирішила долю матчу. В овертаймі у нас нічого не вийшло. Хоча, знову ж таки, ми майже довели справу до післяматчевих пенальті.

Нам дуже важко зараз. Дуже важко поки прийняти цей результат. І мені як тренеру було важко щось сказати у роздягальні після такого матчу. Подумаймо про це всім завтра.

– Ваша думка про вилучення?

– Був дуже здивований таким рішенням. Але сьогодні на матчі працював дуже кваліфікований рефері, так що, думаю, він прийняв правильне рішення.

– Прокоментуйте вирішальний гол у ворота вашої команди.

– Не знаю, що з нами сталося в цьому епізоді. Ми дуже добре тримали суперника на відстані, але саме в цій ситуації наші дії дали збій.

Читайте також: Польські коментатори ледь не збожеволіли від щастя після голу Довбика

– Про що ви говорили з Андрієм Шевченком після закінчення матчу?

– Я висловив йому своє невдоволення щодо того, що футболісти його команди дуже вже захопилися симуляціями. Але Шевченко зі мною не погодився.

Telegram Channel