Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Волинські митники виявили у вантажівці... літак (Фото)

Літальний апарат вилучено.

Фото з фейсбук-сторінки: Волинська митниця.

Волинські митники виявили у вантажівці... літак (Фото)

Працівниками Волинської митниці попереджена спроба незаконного ввезення двомісного пасажирського літака на суму понад 4 мільйони гривень

Громадянин України в’їхав вантажним автомобілем «МАН» в зону митного поста «Ягодин» з вантажем «легкомоторний літак». До митного контролю згаданим громадянином було подано товаросупровідні документи, відповідно яких вартість згаданого товару становила 65 тисяч Євро. Про це інформує Волинська митниця.

В процесі повного митного огляду вантажу виникли підозри щодо автентичності документів поданих до митного контролю. Як результат було отримано документи від підприємства відправника, де ціна становила 125 тисяч Євро.

Як результат було отримано документи від підприємства відправника де ціна становила 125 тисяч Євро.

Таким чином керівник фірми отримувача, з приховуванням від митного контролю, намагався незаконно ввезти товар на митну територію України.

Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбаченого ч.1 ст. 483 Митного кодексу України. Працівниками Волинської митниці складено протокол про порушення митних правил, відповідно до якого товар вартість понад 4 мільйони гривень вилучено до рішення суду.

 
 
Telegram Channel