Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Наш кріль-прогнозист вже знає результат матчу Україна - Англія (Відео, анонс, прогноз)

Чотири попередні зустрічі для нас завершилися однією перемогою, однією поразкою та двома нічиїми.

Фото із сайту sport.ua.

Наш кріль-прогнозист вже знає результат матчу Україна - Англія (Відео, анонс, прогноз)

Його прогнози завжди точні та сміливі

3 липня збірна Україна проведе історичний матч. У Римі команда вперше зіграє в чвертьфіналі Євро. Українські футболісти вже увійшли у топ-8 найсильніших збірних Європи, але ми можемо покращити цей результат, для цього нам потрібно проходити Англію, пише Спорт.юа.

Прогноз нашого вухастого мольфара

Усім би таку впевненість та наполеглевість – наш редакційний кролик «Газети Волинь» не втомлюється робити сміливі та рішучі прогнози. Дізнавайтесь переможця цього матчу у нашому відеоексперименті.

Статистика матчів з цим суперником доволі оптимістична. Чотири попередні зустрічі для нас завершилися однією перемогою, однією поразкою та двома нічиїми. Звісно, всі пам’ятають матч Євро-2012 в Донецьку, коли через помилку арбітра не було зараховано гол Марко Девіча. Зараз у нас є відмінна можливість взяти реванш.

Аналітики Parimatch у цьому матчі прогнозують невелику кількість голів, 55%, що їх буде не більше двох. Щодо шансів на вихід в півфінал, то тут перевага у британців. Вболівальники збірної Англії вже обговорюють, з ким команда гратиме у фіналі. Якщо така сама недооцінка буде і з боку їхніх футболістів, то це буде нам тільки на руку.

Головний тренер збірної України Андрія Шевченко вже заявив, що на його команду очікує непростий матч.

Головний тренер збірної України Андрія Шевченко вже заявив, що на його команду очікує непростий матч, адже Англія є одним із європейських футбольних грандів. Але при цьому він додав, що статус суперника лише мотивує українських футболістів. Також Шевченко додав, що команда зробить все можливе, щоб ще раз порадувати своїх фанатів.

Читайте також: Англія може змінити тактику на матч з Україною

Через обмеження, які впровадили в Італії, багато вболівальників з України та Англії на трибунах не буде. Також перед грою Україна – Англія (початок о 22:00) відбудеться трансляція іншої чвертьфінальної зустрічі Чехія – Данія (початок о 19:00).

Telegram Channel