Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
У районі на Волині відремонтують дорогу за 30 мільйонів

Дорогу відремонтують на ділянці 4,3-6,6 кілометра.

Фото ілюстративне.

У районі на Волині відремонтують дорогу за 30 мільйонів

У Ковельському районі запланували поточний середній ремонт автомобільної дороги місцевого значення С030601 Калинівка – Довгоноси – Люблинець – М-07

Відкриті торги для пошуку підрядника на платформі Prozorro оголосила Служба місцевих автомобільних доріг у Волинській області. Тендерні пропозиції від учасників прийматимуть до 14 липня, аукціон розпочнеться 18 серпня, пише ІА Волинські новини. 

Реклама Google

Очікувана вартість робіт становить 29 931 207 гривень. Дорогу С030601 Калинівка – Довгоноси – Люблинець – М-07 відремонтують на ділянці 4,3-6,6 кілометра.

Дорогу С030601 Калинівка – Довгоноси – Люблинець – М-07 відремонтують на ділянці 4,3-6,6 кілометра.

Згідно з технічним завданням, роботи включатимуть розбирання та демонтаж старого покриття, розробку земляного полотна, підсилення наявного дорожнього одягу, влаштування нового дорожнього одягу основного напрямку, улаштування з’їздів, ліквідацію вибоїн, облаштування зупинок громадського транспорту та автопавільйонів, улаштування тротуарів та заїздів у двори, влаштування кишені для паркування, встановлення дорожніх знаків, нанесення дорожньої розмітки, встановлення стримувального та бар’єрного огородження.

Читайте також: Скільки коштуватиме проїзд по першій платній волинській дорозі

Серед вимог до учасників торгів – наявність обладнання, матеріально-технічної бази та технологій, власного або орендованого асфальтобетонного заводу, працівників відповідної кваліфікації, які мають необхідні знання та досвід, і фінансової спроможності.

Поточний середній ремонт хочуть завершити до 31 грудня наступного року.
 

Telegram Channel