Курси НБУ $ 39.81 € 43.26
Коханий тричі переїхав і протягнув 20 метрів: стали відомі подробиці жахливої ДТП

Стало відомо, чому здійснили потрійний наїзд на жінку в Дніпрі.

Фото «Інформатор».

Коханий тричі переїхав і протягнув 20 метрів: стали відомі подробиці жахливої ДТП

Де наразі перебуває підозрюваний – невідомо. Жінка досі бореться за життя

Стала відома ймовірна причина жорсткого наїзду на жінку в Дніпрі. «Славута» не лише тричі переїхала потерпілу, а й також протягнула її по дорозі 20 метрів. Найімовірніше, це зробив колишній потерпілої. Припускають, що таким чином він намагався помститися жінці за розставання, передає 24tv.ua.

Після аварії він покинув транспорт неподалік від місця злочину.траждає від наркотичної залежності.

Потерпіла була в стосунках з чоловіком якого підозрюють. Однак згодом вирішила з ним розійтися. Чоловік, ймовірно, вирішив, що не може так це залишити. Тому взяв автомобіль і помстився колишній партнерці.

Після аварії він покинув транспорт неподалік від місця злочину.

Про те, який стан жінки, розповів журналістам заступник медичного директора обласної лікарні Дніпра Юрій Скребець. За його словами, пацієнтці вже провели 2 операції. Наразі вона перебуває в реанімації.

Жінку під'єднали до апарату штучної вентиляції легень. Її стан оцінюють як критичний, оскільки залишається загроза життю. У потерпілої діагностували забій головного мозку важкого ступеня, перелом плечової кістки, розрив печінки, перелом ребер, пневмоторакс (скупчення газу в легенях).

У поліції Дніпра розповіли, що цей випадок розслідують, як замах на умисне вбивство. Якщо зловмисника зможуть знайти й притягнути до відповідальності, йому загрожує від 7 до 15 років в'язниці.

Читайте також: У Яремчі п'яний експоліцейський збив на смерть 32-річну жінку.

Telegram Channel