Курси НБУ $ 39.57 € 42.16
Вакарчук закрутив роман із 23-річною дівчиною і виглядає щасливим (Фото, відео)

Схожа на колишню.

Фото radiotrek.rv.ua.

Вакарчук закрутив роман із 23-річною дівчиною і виглядає щасливим (Фото, відео)

Не секрет, що попри тривалий шлюб із Лялею Фонарьовою, багато хто підозрював, що Славко Вакарчук «хлопець не зовсім із нашого села». Так кажуть в народі про тих, хто нині періодично здійснює так звані «камінг-аути»

Не секрет, що попри тривалий шлюб із Лялею Фонарьовою, багато хто підозрював, що Славко Вакарчук «хлопець не зовсім із нашого села». Так кажуть в народі про тих, хто нині періодично здійснює так звані «камінг-аути». Проте, нині виглядає, що легендарний рок-музикант має цілком традицій орієнтацію.

Відомого українського музиканта, фронтмена рок-гурту «Океан Ельзи» Святослава Вакарчука, який раніше оголосив про розлучення з дружиною після 20 років стосунків, запідозрили в романі з іншою жінкою.

Принаймні, як повідомляє програма «Викриття», відомого українського музиканта, фронтмена рок-гурту «Океан Ельзи» Святослава Вакарчука, який раніше оголосив про розлучення з дружиною після 20 років стосунків, запідозрили в романі з іншою жінкою.

Читайте також: «Шлюби укладаються не в рацсах, а на небесах», або Чому закінчилася історія кохання Вакарчука і Лялі Фонарьової.

Його можливою обраницею називають 23-річну виконавицю Віталіну Мусієнко.

Інстаграм Віталіни має полстійні фотооновлення і вони говрять самі за себе: вона тепер чи не головна зірка «ОЕ». Принаймні, на фото

Дівчина брала участь у вокальному шоу «Голос країни», де була саме в команді Вакарчука.

Вона їздила з музикантом в його гастрольний тур із новим проєктом «Оранжерея». Святослав Вакарчук і його екскохана Ляля Фонарьова були разом більше ніж 20 років.

Нещодавно музикант оголосив про розрив стосунків, вирішивши не називати причину. Його приклад наслідувала і сама Ляля, яка також ніяк не прокоментувала цю ситуацію.

 

 

 

 

Telegram Channel