Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Чиновник з Луцька здобув науковий ступінь

Волинь-нова

Чиновник з Луцька здобув науковий ступінь

Роман Романюк став кандидатом наук за спеціальністю «Розвиток продуктивних сил і регіональна економіка»

Згідно з Наказом Міністерства освіти і науки України від 29.06.2021 № 735, спеціалізована вчена рада затвердила рішення Д 41.088.05 про присвоєння наукового ступеня кандидата економічних наук  директору Волинського обласного центру зайнятості Роману Романюку.

 

 «Це був нелегкий, але, безперечно, цікавий шлях, сповнений наполегливої колективної праці, труднощів, цікавих знайомств та нового досвіду.

Я вдячний своєму науковому керівнику Костянтину Павлову за мудрі поради, мотивацію і всебічну підтримку. Дякую вищій спеціалізованій вченій раді за слушні доповнення, запитання, цінні зауваження та міркування. Одеській Національній академії харчових технологій і Волинському національному університету імені Лесі Українки дякую за те, що дали можливість реалізувати себе як науковця. Безмежно вдячний моїй сім’ї – без вас ця дорога була б значно складніша. Спасибі, що пройшли її зі мною і розділили моменти радості та хвилини переживань.

Це був нелегкий, але, безперечно, цікавий шлях, сповнений наполегливої колективної праці, труднощів, цікавих знайомств та нового досвіду.

Дякую усім причетним, що надихаєте на постійний розвиток, професійний ріст і жагу до нових звершень!» – написав Роман Романюк у фейсбуці. 

Читайте такожОлена й Андрій Костюки з волинського ліцею здобули на ЗНО три двохсотки на двох

Директор Волинського обласного центру зайнятості у 2007 році закінчив Луцький державний технічний університет за спеціальністю фінанси та здобув кваліфікацію спеціаліста з фінансів. А тепер йому присуджено науковий ступінь кандидата наук з галузей науки та за науковою спеціальністю «Розвиток продуктивних сил і регіональна економіка».

Telegram Channel