Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Порошенко: вимагаємо гроші з «Великого крадівництва» спрямувати на субсидії та індексацію пенсій

«Всупереч тому що ви обіцяли знизити вдвічі тарифи, тарифи виросли вже зараз більше як на 60%».

Фото eurosolidarity.org.

Порошенко: вимагаємо гроші з «Великого крадівництва» спрямувати на субсидії та індексацію пенсій

В Україні зростають комунальні тарифи, натомість влада суттєво скоротила кількість домогосподарств, які отримують субсидії, і вкотре переносить індексацію пенсій

Про це під час виступу на погоджувальній раді заявив п’ятий Президент, лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко. Він закликав негайно внести зміни у державний бюджет і збільшити кошти на виплату субсидій.

«З липня на жовтень перенесли підвищення пенсій. Індексація пенсій не проводиться взагалі, тому що вони вважають, що інфляція в країні 6%. Якщо хтось із зеленої влади вийде до крамниці чи на ринок і побачить, що ціни на харчові продукти зросли лише на 6%, то покажіть це всьому народові. Бо здається, що влада і народ живуть у різних країнах», – зазначає Петро Порошенко.

Підвищення цін на 20, 30, 50% не компенсовано, як це вимагає закон: «в першу чергу найменш захищеним верствам населення, пенсіонерам».

Він наголосив, що підвищення цін на 20, 30, 50% не компенсовано, як це вимагає закон: «в першу чергу найменш захищеним верствам населення, пенсіонерам».

«Всупереч тому що ви обіцяли знизити вдвічі тарифи, тарифи виросли вже зараз більше як на 60%. Ми як «Європейська Солідарність» вимагаємо зараз забрати гроші з кишень вашого «Великого крадівництва» і передати це на збільшення субсидій», – зазначив лідер партії.

Реклама Google

«Ви на 3 мільйони домогосподарств скоротили тих, хто отримує субсидії. І зараз при цих цінах ви робите їх жебраками. Потрібно зараз внести зміни до бюджету, збільшити субсидіальний фонд і забезпечити прийняття необхідних законодавчих актів», – резюмує п’ятий Президент.

Читайте також: Порошенко про судилище над бойовим генералом Павловським: це ганьба Зеленського.

Джерело: Європейська солідарність.
Telegram Channel