Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
У сільгосппідприємстві на Волині зарплата деяких працівників 70 тисяч гривень (Фото)

Аграрії стають опорою громад.

Фото з фейсбук-сторінки Григорія НЕДОПАДА.

У сільгосппідприємстві на Волині зарплата деяких працівників 70 тисяч гривень (Фото)

Принаймні про таке стверджує голова Волинської обласної ради Григорій Недопад

«Успіх підприємства – це високі зарплати його працівників. За таким показником справді успішним є сільгосппідприємство «Городище», де зарплати окремих працівників сягають до 70 тис грн. За словами керівника підприємства Анатолія Никонюка, в найближчих планах – досягнення і перевершення рівня польських зарплат, аби люди не їхали на чужину в пошуках кращого життя, а могли забезпечити свій добробут на рідній землі», - йдеться у дописі голови Волинської обласної ради.

 

 

Реклама Google

Днями підприємство відзначило свято «Переджнив’я», організоване для людей, які щодня працюють в полі. Символічним є те, що на місці проведення свята колись було поле і напіврозвалені приміщення. А нині підприємство має достатньо техніки, аби не тільки обслуговувати свої поля, але й надавати в оренду свої машини. Щодоби тут продають 17 тон молока. Є 4 ферми, на яких працює більше 100 робітників, 10 тис га землі. На полях в Городищенській громаді працює 13 зернозбиральних комбайнів та 23 трактори і це далеко не все, чим збирають врожай. Та найголовніше – це люди, які вкладають душу в кожну зернинку на цих полях.

На полях в Городищенській громаді працює 13 зернозбиральних комбайнів та 23 трактори і це далеко не все, чим збирають врожай.

 

 «Наведені цифри підтверджують – майбутнє Волині і України – за розвитком сільського господарства. Багатство українців – у землі й вже зараз з’являються сільгосппідприємства, які стають опорою громад, де місцеві мешканці мають високі зарплати, а перспективи розвитку дійсно безмежні. І дуже цінно, що підприємство «Городище», його керівник та працівники націлені не тільки на отримання прибутку, але й на те, щоб приносити користь для громади, в якій вони живуть і працюють», – зазначає Григорій Недопад.

 

 

Telegram Channel