Курси НБУ $ 39.55 € 42.06
У громаді на Волині пройде етнофестиваль

Буде святково.

Фото з фейсбук-сторінки Боратинської громади.

У громаді на Волині пройде етнофестиваль

Відкрито реєстрацію на Фестиваль Боратинської громади-2021

Щорічна подія об’єднує навколо себе жителів та гостей Боратинської громади для культурного спілкування, розваг і відпочинку.

Під час Фестивалю присутні мають можливість не тільки насолоджуватися колоритною музикою, танцями, а й знайти для себе розваги на будь-який смак. Дитяче містечко, спортивні змагання та ігри, фуд-корт, колоритні українські забави, ярмарок української етнічної продукції та ремесел, майстер-класи, фотозони, флешмоби – усе це та багато іншого є невід’ємною частиною Фестивалю, який щороку має свої родзинки.

Дитяче містечко, спортивні змагання та ігри, фуд-корт, колоритні українські забави, ярмарок української етнічної продукції та ремесел, майстер-класи, фотозони, флешмоби – усе це та багато іншого є невід’ємною частиною Фестивалю, який щороку має свої родзинки.

2018 рік - перший об’єднавчий фестиваль нової громади, рекорд України з набивання м’яча, гурт «Цвіт Кульбаби»
2019 рік - еко-фестиваль з гутірками та майстер-класами, рекорд України з викладання найбільшої карти з вишитих рушників, гурт «Лісапетний батальйон».
2020 рік - авто фестиваль, зйомка і показ унікального фільму про людей громади, відео привітання від Олега Винника.
2021 рік - етнофестиваль! Буде ще цікавіше та насиченіше - по-українськи!

Дата: 22 серпня 2021 року
Місце: с. Боратин (спорткомплекс)

Запрошуємо до 30 липня пройти попередню реєстрацію за посиланням: реєстрація на Фестиваль.
*УВАГА! Якщо ви заповнили форму реєстрації, то ще не стали учасником Фестивалю. З усіма, хто заповнив форму зв'яжуться організатори після 30 липня.

Telegram Channel