Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Поліцейський із Любомля опинився у центрі уваги (Відео)

З роси і води Вам!

Фото з архіву volyn.com.ua.

Поліцейський із Любомля опинився у центрі уваги (Відео)

Сьогодні колеги бажають йому міцного-міцного здоров’я, удачі, Божої любові і зірок на пагонах!

Адресуємо щирі вітання з 36-річчям начальнику чергової частини відділення поліції №1 (м.Любомль) Ковельського районного управління поліції Головного управління Національної поліції у Волинській області капітану поліції Юрію ЗАЯЦЮ (на фото)!

Шановний Юрію Васильовичу!

Захоплюємося Вашою комунікабельністю, професіоналізмом і почуттям товариськості, за які Вас поважає колектив. Цінуємо Ваш інтелект і те, що вирізняєтеся завжди своєю думкою, відвертістю і вмінням завжди прийняти правильне рішення.

Цінуємо Ваш інтелект і те, що вирізняєтеся завжди своєю думкою, відвертістю і вмінням завжди прийняти правильне рішення.

Бажаємо міцного-міцного здоров’я, удачі і Божої любові! Будьте найщасливішим серед найріднішим людей, багатійте щирими друзями й удачею, і, звісно, зірками на пагонах.

З повагою – підполковник поліції Василь Приймачук, начальник відділення поліції №1 (м.Любомль) Ковельського районного управління поліції Головного управління Національної поліції у Волинській області, друзі з «Газети Волинь» і сайту volyn.com.ua.

Юрію Васильовичу, нехай у подарунок Вам буде ця пісня у виконанні Олега Винника:

Читайте також у нас: «На Волині спіймали водія-порушника з купленим в інтернеті посвідченням (Фото)».

Telegram Channel