Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Відомі луцькі куми–мандрівники гайнули у сплав Стиром від Луцька до Колок (Фото)

Чоловіки байдаркують вже понад 20 років.

Фото з фейсбук-сторінки Андрія МЕЛЬНИКА.

Відомі луцькі куми–мандрівники гайнули у сплав Стиром від Луцька до Колок (Фото)

Вийшло файно

12 липня учитель історії гімназії №21 Андрій Мельник та заступник редактора газети «Волинь» Сергій Наумук стартували від будинку архітектора Голованя, а фінішували наступного дня біля мосту в Колках. Враженнями про це Андрій Мельник поділився у фейсбуці.

За словами автора, пройшли під 5 мостами й двома газопроводами, під одним понтоном, а два зруйновані просто з води стирчать. Ночували в околицях Крижівки. Правда на берег вибиралися бобровою стежкою, але кум (Сергій Наумук) зварив такий файний яблучно-грушевий напій (припустили, що зупинилися на місці колишнього хутора - бо яблунька і грушка, й не одна), що навіть бобри, які цілу ніч плигали у воду, не змогли нам завадити поспати.

12 липня учитель історії гімназії №21 Андрій Мельник та заступник редактора газети «Волинь» Сергій Наумук стартували від будинку архітектора Голованя, а фінішували наступного дня біля мосту в Колках.

Села Сокіл і Навіз оголосили «гусячими» - чималенько гусей тримають (не поцупили жодної, жеби не надумувати собі дурного), а село Боровичі оголосили «альтанковим», бо купа альтанок на березі річки і то таких капітальних, я б сказав.

«То ми вже 22 роки, як почали байдаркувати, за що вдячні Вадиму Курбану і команді, які в далекому 1999 взяли нас на сплав Смотричем, до речі у Вадима сьогодні днюха, з Днем взяття Бастилії!» – написав Андрій Мельник.

 
 
Telegram Channel