Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
На Горохівщині браконьєр стріляв в єгеря

Подія трапилася у ніч з 14 на 15 липня.

Фото Суспільне.Волинь

На Горохівщині браконьєр стріляв в єгеря

На території Горохівського лісомисливського господарства браконьєр відкрив стрілянину з рушниці, одну з трьох випущених куль випустив у бік єгеря

Про це Суспільному розповіла речниця Лісомисливського господарства області Світлана Думська.

Браконьєр у єгеря не влучив.

Подія трапилася у ніч з 14 на 15 липня. Речниця лісівників розповіла: єгер господарства помітив двох браконьєрів під час патрулювання території. Спершу звернув увагу світло від ліхтарика на галявині поруч із лісом.

Коли помітив, що працівник лісової охорони його переслідує, здійснив спершу один постріл у повітря, згодом ще один - у бік єгеря.

«Підійшовши ближче, побачив двох чоловіків і поцікавився, чому вони тут. Один одразу втік, інший почав погрожувати», — каже Світлана Думська. З її слів, чоловік з рушницею у руках почав тікати. Коли помітив, що працівник лісової охорони його переслідує, здійснив спершу один постріл у повітря, згодом ще один - у бік єгеря. Зі слів Світлани Думської, куди прямувала третя куля невідомо.

В обласному управлінні лісомисливського господарства додали, що нині діє заборона на полювання.

Читайте також: Аферисти приховували муміфіковане тіло господаря, щоб заволодіти квартирою (Відео)​.

Як розповіла Суспільному старша інспекторка сектору комунікації Нацполіції Волині Марина Балдич, наразі відомості про нічну стрілянину у лісі внесли в журнал Єдиного обліку заяв та повідомлень. Інформацію від лісівників перевіряють.

Telegram Channel