Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Динамо впевнено переміг Евіан у товариському поєдинку (Відео)

Наступний товариський матч київського «Динамо» відбудеться 17 липня.

Фото пресслужби ФК Динамо.

Динамо впевнено переміг Евіан у товариському поєдинку (Відео)

Дубль Богдана Лєднєва істотно полегшив завдання колективу Мірчі Луческу

Тренерський штаб київського «Динамо» не став особливо шкодувати своїх футболістів у рамках другого тренувального збору, і вже менш ніж через 24 години від контрольної гри проти швейцарського «Сьона» (2:0) призначив їм ще один товариський матч – проти аматорського клубу «Евіан» з одного з суттєво заплутаних за своєю системою третього дивізіону французького футболу. До слова, ця команда була заснована після розпаду однойменного колективу, який свого часу запалював у «еліті» своєї країни, передає Спорт.юа.

Однак, рівень колективу Мірчі Луческу та їхнього суперника по звітній грі був просто несумісний. «Евіан» виявився досить слабким під час протидії широкій грі опонентів. «Динамо» зламало оборону номінальних гостей вже до другої хвилини, коли на простріл із лівого флангу від Дубінчака у воротарському відгукнувся Богдан Лєднєв.

Єдиною реальною загрозою з боку французького колективу були дальні удари.

Єдиною реальною загрозою з боку французького колективу були дальні удари, майстрів виконання яких, до слова, у них набралося достатньо навіть для того, щоб під перерву забезпечити голкіперу Денису Бойку вивих пальців, після чергового порятунку своїх воріт. Також, у «Евіана» можна було виділити грамотну гру на підбираннях, чого точно не можна було очікувати від команди подібного рангу.

Реклама Google

Ось тільки всі ці особливості колективу з Франції ми побачили вже після того, як кияни завантажили в сітку їхніх воріт два додаткових голи. Ванат на 17-й хвилині скористався довгим виносом від стража воріт його команди, утік до чужого штрафного, після чого вкрай невдало пробив у голкіпера з середньої дистанції, але той примудрився пропустити м'яч під собою.

«Динамо» геть забрало контроль над ситуацією в ті хвилини, тому зовсім не дивно, що і третій гол не змусив себе довго чекати. На 38-й хвилині Гармаш передачею з лівого флангу передав м'яча до штрафного Лєднєву, після чого Богдан на техніці прибрав під ударну ногу, і відправив м'яч під дальню штангу.

Після перерви Мірча Луческу провів досить багато змін, але при цьому його команда суттєво втратила в гостроті своїх атак. М'яч у киян ніхто так і не мав наміру відбирати, але при цьому «біло-сині» робили критично мало спроб довести атаки до завершальної стадії.

Читайте також: Єдиною реальною загрозою з боку французького колективу були дальні удари

Лише під кінець гри певна гострота від «Динамо» таки почала прорізатися, але м'яч вперто не йшов у ворота «Евіана» учетверте, незважаючи на значні зусилля Буяльського, який виступав відразу на всіх можливих позиціях в атакуючій лінії. Швидше за все, кияни просто втомилися в такому графіку.

Наступний товариський матч київського «Динамо» відбудеться 17 липня. Суперник – французька «Ніцца». Початок матчу о 21:00.

 Товариський матч

«Динамо» Київ – «Евіан» - 3:0

 Лєднєв, 2, 38, Ванат, 17

«Динамо» Київ: Бойко (Моргун, 46) – Дубінчак (Родрігес, 46), Шабанов (Сирота, 62), Кендзьора (Вівчаренко, 46), Тимчик – Коробенко – Беніто (Антюх, 46), Лєднєв (Андрієвський, 62), Гармаш (Буяльський, 62), Де Пена – Ванат (Кулач, 46).

«Евіан»: Моді – Авелліно, Лоссені, Хейм, Деді, Махмамаду, Себраїл, Барт, Клідіс, Фаб'єн, Макс.

Стадіон: «Арберес» (Мерен, Швейцарія).

 

Telegram Channel